Wed. Sep 29th, 2021
bekas air bello

Bello ; bekas air ini dibuat dengan dapur tahan karat supaya selamat digunakan dan tidak akan berkarat 👉🏻Minuman akan tetap panas atau sejuk selama berjam-jam kerana ciri penebat vakum dinding berganda (Tetap panas hingga 6 jam dan tetap sejuk lebih dari 12 jam), Bekas air BELLO mudah, ringan dan praktikal sebagai bekas air harian.

Bekas air BELLO

Diperolehi dengan penutup anti tumpahan sehingga anda tidak perlu risau untuk menumpahkan minuman anda

Bello Magic Mug sangat sesuai untuk penggunaan seharian di dalam atau di luar rumah

Rekaan ‘senang dipegang’ menjadikannya teman perjalanan yang sempurna

Saiz sempurna 30oz (900ml)

Keistimewaan Bello :

Boleh dijadikan bekas isi air sejuka tau panas. Setelah gunakan setiap hari, kalau air sejuk tu, masukkan sikit ketul ais. Jadi air sejuk akan kekal sehingga 24 jam. Memang sejuk. Bagi yang sukakan air masak sejuk atau suka minum air manis dan nak kekal sejuk, ini adalah bekas ideal yang sesuai untuk kegunaan harian. Untuk kegunaan semasa kelas tuisyen atau PDPR pun sesuai.

Kelemahan : Bekas Air Bello

*Tidak boleh letak dalam peti sejuk. (Pantang dia)

Bekas air BELLO
Bekas air BELLO

UN Hari-hari bawa bekas air ini ke pejabat. Cara UN : Masukkan ketul ais dalam 3 atau 4 ketul, potong buah dan letakkan buah dengan susu dalam bekas ni. boleh dijadikan kudapan harian semasa di pejabat . Kalau ada 2 bekas, bawa 2, satu isi ketul ais sahaja. So bila nak minum air sejuk dah tersedia. Memang mudah, dan selamat digunakan.

Bekas air BELLO

UN kemana-mana pun bawa bekas air Bello ini. Kat rumah kami ada 3 bekas, untuk dibawa ke bilik atas semasa wakrtu malam, dan juga praktikal digunakan selepas atau semasa workout. Berbaloi untuk ada bekas ni. Tambahan jika ada anak-anak kecil, bekas air Bello sesuai dibawa ke manan sahaja dan letak dalam kereta. Air kekal sejuk dan tidak mudah tumpah. Berbaloi untuk miliki. Harga pun mampu milik.

Ianya sangat praktikal. sesuai untuk satu family tanpa mengira usia.

Boleh dapatkan bekas air ini di shoppee kak Tati Mansur atau hubungi : +60 19-389 6561

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge