Month: May 2012

KLIA – lambaian BORNEO

JUMAAT , 25HB Mei 2012..hantar abg long dan keluarga ke KLIA kerana berpindah ke Kuching SARAWAK… Along dan k.anis.. Bergambar dgn along..NABILA HAMIDI Makan beramai-ramai…kerana along, angah dan adik suka KFC Cenderahati untuk anak-anak buah..comel x? Bergambar kenangan beramai-ramai dgn keluarga abg long… Semoga jumpa lagi nanti.. Wassalam

CITRAWARNA 2012

Sabtu, 19 Mei 2012…Citrawarna Malaysia 2012 bertempat di Dataran Merdeka.  Hari  Sabtu lalu, Mr Suami kerja ..pejabat kan x jauh dari Dataran Merdeka, so petang tu kebetulan temankan suami di pejabat , tgk kat Dataran mcm ramai je orang, rupanya mlm tu ada Citrawarna.  Kebetulan motorsikal mmg ada di pejabat..jadi xde masalah la nk merempit …

KLIA SEPANG…

Ahad , 20hb Mei 2012, ehm…sebab nak layan hero sorang ini punya minat terhadap kapal terbang… Ummi dengan Abah TERPAKSA DALAM RELA korbankan masa belajar hujung minggu memenuhi kehendak  hero ini… Lokasi: KLIA…hahaahah sini je kot boleh tgk banyak kapal terbang… alkisahnya HERO ummi ni nama dia MUSTAQIM, punya minat tengok kapal terbang dan seangkatan …

PERCUTIAN TERTUNDA

Niat hati nak jejalan ngn family terpaksa tunda…waduhh bila nak election niii… selagi x habis election ni, selagi tu la ssh nk cuti..dan kerja bertambah2.. Kalau le jadi bercuti..plan nk pergi Sarawak..tapi cancel la..kena booking tiket awal2,cuti x comfirm,skrg lu.us, tapi bila2 masa booeh dipanggil balik bekerja… Nak kemana ye..any ideas?

Larian Mesra PDRM/JKDNKA 2012

LARIAN MESRA PDRM 2012 diadakan sempena Crime Awareness Carnival pada 21-22 April 2012 di Dataran Pahlawan , Melaka. Semua kategori terlibat dan yang paling best adalah penyertaan larian dari OKU ..wpun mereka ini kelainan upaya namun pihak PDRM masih tidak melupakan mereka.  *Bergambar bersama tenaga kerja Larian Mesra PDRM 2012* *Kawan-kawan sepejabat yang best* *Bersama …

Meow..owh..meow

Jom layan Mustaqim bermain dengan kucingnya bernama “DOLMAT”…  Dolmat dengan Mustaqim sama-sama suka main. Elok sangatla tu kan..hehehe tengok Dolmat ini teringat kucing masa kecik..saya , abg cik n abg long bela “Lang”… itu pun manja juga… Jom LAYAN..  Pelihara kucing kerana kucing binatang kesukaan Rasullullah  s.a.w Wassalam.. 

MUZIUM SETEM MELAKA

Mesti ramai yang tidak pernah terfikir untuk masuk ke dalam muzium Setem kan.. Lokasi masih di Bandar Hilir, Melaka. Ehm, jom layan gambar2 kat bawah ini. Sebelum tu, dalam muzium ni terdapat pelbagai setem   keluaran khas dalam Malaysia. Peti surat lama pun ada..tengok la nant mustaqim bergambar dengan peti surat besi..berat ini..tapi itu la …