• Masam Manis "Life"

    ~Birthday ke 26 tahun~

    Syukur alhamdulillah..hari ni 22 sept 2011, genap la 26 tahun sudah..kejap je masa berlalu kan. Alhamdulillah dalam masa 26 tahun ini , dikurniakan pelbagai rezeki oleh Allah s.w.tCerita pasal birthday ni, semalam suami buat kejutan,Belikan kek blueberry..bestnya. Malam pula ,…

  • Masam Manis "Life"

    ~ Harap harap okay~

    Masalah rumah kami insyaallah bakal selesai..ptg ni ada appointment nk tgk umah di kawasan Balakonh..kawasan perumahan ni dekat dengan enconsave dan Jusco..nk pegi sate kajang dan KAjang MEdical Centre pun dekat..kalau hospital gov, HOspital Serdang la…kira agak strategik juga walaupon…

  • Masam Manis "Life"

    Rumah Mahal mampu ke Nak beli ?

    Dah cukup 9 bulan dah menyewa di Taman Lestari Putra. Suasana yang damai di kawasan ini membuatkan Saya dan keluarga dah rasa selesa sangat. Dengan keadaan rumah yang baik.kejiranan yang baik dan dekat dengan my Bff ..hehehe ye tak Suliana…

  • Masam Manis "Life"

    ~Melangkah kehadapan~

    Alhamdulillah, semalam genap anak sulung saya setahun 5 hari..pengalaman yang sangat indah..kini si comel dah boleh melangkah kehadapan..hehe seronok sangat tengok anak kecil ini berusaha untuk berjalan..alhamdulillah.. Tapi pastinya sebagai ummi dan abah, kami harus bersedia menerima hakikat yang si…

  • Masam Manis "Life"

    Selamat Hari RAya Aidilfitri 2011

    Assalamualaikum..hai kawan-kawan..selamat menyambut hari raya 2011. Alhamdulillah kita masih dpat merayakannya wpun ada antara kita yang masih kena bertugas di hari raya.. Buat pertama kalinya kali ini sya tak dapat balik kg untuk beraya bersama keluarga di Perlis..Tapi alhamdulillah saya…