Month: September 2011

~Birthday ke 26 tahun~

Syukur alhamdulillah..hari ni 22 sept 2011, genap la 26 tahun sudah..kejap je masa berlalu kan. Alhamdulillah dalam masa 26 tahun ini , dikurniakan pelbagai rezeki oleh Allah s.w.tCerita pasal birthday ni, semalam suami buat kejutan,Belikan kek blueberry..bestnya. Malam pula , kami pergi makan di Restoran arab..nama kedai lupa la pulak.nant tgk di gambar. Nak jadi …

~ Harap harap okay~

Masalah rumah kami insyaallah bakal selesai..ptg ni ada appointment nk tgk umah di kawasan Balakonh..kawasan perumahan ni dekat dengan enconsave dan Jusco..nk pegi sate kajang dan KAjang MEdical Centre pun dekat..kalau hospital gov, HOspital Serdang la…kira agak strategik juga walaupon xada la giant mcm skrg..uhuuu dimana nk shopping tudung dan blouse ni..kalubtak balik ptg2 boleh …

~Melangkah kehadapan~

Alhamdulillah, semalam genap anak sulung saya setahun 5 hari..pengalaman yang sangat indah..kini si comel dah boleh melangkah kehadapan..hehe seronok sangat tengok anak kecil ini berusaha untuk berjalan..alhamdulillah.. Tapi pastinya sebagai ummi dan abah, kami harus bersedia menerima hakikat yang si kecil ini dah dapat kaki dan akan makin panjang la dia berjalan berlari kesana sini..heheh. …

Selamat Hari RAya Aidilfitri 2011

Assalamualaikum..hai kawan-kawan..selamat menyambut hari raya 2011. Alhamdulillah kita masih dpat merayakannya wpun ada antara kita yang masih kena bertugas di hari raya.. Buat pertama kalinya kali ini sya tak dapat balik kg untuk beraya bersama keluarga di Perlis..Tapi alhamdulillah saya dapat merayakan hari raya tahun ini dengan keluarga terutama suami dan anak saya. Inilah orang …