Category: keluarga

Bila bahasa maki pembeli..agaknya apa jadi? 2

Bila bahasa maki pembeli..agaknya apa jadi?

Semalam sampai di Kota Bharu. @Cik Nor geng Kelab Blogger Ben Ashaari menjemput dari Airport.  Keterujaan tu terus menepa .. lalu  Wakaf Che Yeh jadi lokasi pertama untuk berjalan jalan. Tiba di satu kedai,...

Hari Wesak Orang Bercuti Tapi Ummi Bekerja 2

Hari Wesak Orang Bercuti Tapi Ummi Bekerja

Hi uols, huh! Hari ni cuti yer? Ehmm..Ummi dah mulakan kerja dari seawal 8am. Kerja shift  8pagi sampai la 8 malam. Ini pun atas jasa baik niat nak bantu kawan. Sebab ada pegawai yang...

2

Anak buat salah dan bila Ummi mengamuk…!

Alkisah nya petang tadi , Ummi balik dari event  terus ambil Along dari sekolah. Balik rumah, dah ingatkan Along mandi dan bersihkan diri sebelum solat asar. Tapi…. Takkala Ummi, tengah siapkan entry Ummi biarkan...

0

Bila anak exam.. Malam ni tak boleh lena duk pikir ke result anak.Tu ujian lepas, adehh.. la ni baru la faham perasaan mak mak kita menangis bila anak berjaya dan kecewa bila anak gagal....

4

Pemandangan Senja di Pulau Langkawi

Menikmati suasana pemandangan senja adalah satu nikmat tak boleh nak di dustakan. Bukan selalu dapat peluang duduk tepi pantai sambil menikmati suasana ditemani anak-anak. Seronok sangat masa kami di tepian laut hari tu. Serius...