Category: keluarga

4

Selepas 4 hari jatuh motor!

Hari ini masuk hari ke empat duduk di rumah lepas jatuh motor. Sakit jatuh bangun ni kena la hadao, anggap jer Allah swt nak ampunkan dosa-dosa lampau. Yer la betul kan, orang kata kalau...

3

Anak tanpa kasih sayang ibu, kasihan atau apa?

Assalamualaikum, bismillahirrahmannirrahim apa khabar? Korang pernah terfikir ke kalau anak tanpa kasih sayang ibu ni macamana? Ehm, bukan apa lepas excident kali pertama dan kedua – Allahuakbar, sekali lagi Allah beri ujian bersyukur aku padanya!  Ummi...

5

Kopi badang, ehm..betul jadi badang ke?

2134 Hi semua, assalamualaikum, apa khabar? Hari ini dah minum kopi ke? Ehm, betul dak kalau cakap kopi ini ada yang tak boleh lena tak boleh buat kerja kalau tqak pekena kopi. Teringat arwah...

6

Balik kampung atau bekerja di perantauan?

Hi uols, apa khabar? Assalamualaikum. Hari ini nak share sikit jiwa yang bergelora ini. Hehehehh, tak lah bergelora tera mana, cuma last week dapat offer kerja area dekat rumah. Dengan excitednya balik rumah, bagitau...

Latih tubi terpaksa buat sehingga capai target 2

Latih tubi terpaksa buat sehingga capai target

Selamat malam, buat apa tu? Ehmm.. kalau Ummi nilah antara kerja wakti malam. Jadi cikgu tuisyen kat anak! Huhuu, bukan tak cerdik, cuma kena lebih hati-hati. Along ni terlalu pro aktif, adeh! kecewa juga...