Shatavari Himalaya untuk tambah susu badan dengan selamat

Hi semua, apa khabar? Dengan lafaz bismillahirrahmanirrahim semoga setiap penulisan ini dalah dengan izin Allah swt. Yer la, korang pernah rasa apa yang kita tulis tu sebagai jihad, sedekah tak? Ehm, biarlah setiap penulisan kita kerana benar dan memberikan manfaat kepada ramai orang yang membaca. Okay, hari ini nak kongsikan tentang pil herba Shatavari Himalaya untuk …

Kesan bila wajah rosak akibat kosmetik dan bahan tak sesuai!

Hi semua, bismillahirrahmanirrahmin. Alhamdulillah makin sembuh dari sakit yang dialami. Hahahah semua ni effect dari  kesilapan yang lepas, dn bawa sampai hari ini. Bermula dengan salah guna kosmetik dan salah facial, akhirnya sehingga kini kulit jadi sensitif yang amat. Lepas muka pernah alami kesan teruk , Ummi baiki kulit dengan Vit C Serum ANNONA, lepas …

Dhuha, Aku, Kerjaya Dan Keluarga

Bismillahirrahmanirrahim, dengan nama Allah swt yang maha pemurah lagi maha mengasihani. Semoga penulisan ini mendatangkan kebaikkan, pelajaran dan sebagai ingatan untuk diri sendiri juga. Izinkan Ummi menukis menggunakan bahasa ganti diri “aku”. Stress, tak cukup masa dan penat tak lari daripada kehidupan aku sebagai manusia biasa. Malah sebagai wanita yang bekerja dan berkeluarga aku ada …

Majlis kesyukuran birthday Along ke 7 dan konvokesyen suami tersayang

Bismillahirrahmannirahim, ya Allah rasa bersyukur penat lelah 2/3 hari lepas dah hilang. Ini pula masanya nak kongsikan cerita betapa seronoknya kami adakan majlis kesyukuran yang kecil dan simple ini. Syukur, semua hajat Ummi terlaksana demi Along dan suami. Ini hadiah untuk Along bagi birthday ke 7 tahun.  Korang nak tahu? Kali ini Ummi masak dengan …

Basikal hadiah birthday Along ke 7 tahun. Happy birthday along!

Assalamualaikum, bismillahirrahmanirrahim, syukur sangat ada kesempatan masa untuk update story sebagai kenangan masa depan. Demi anak-anak dan catatan menghargai anak ketika mereka masih kecil. Ummi dengan abah tahun ini decide nak hadiahkan Along basikal sempena birthday Along ke 7 tahun. Yer la, basikal ini bagus untuk bersukan dan nak galakkan Along suka dengan aktiviti outdoor, …

Projek Wakaf Asrama Sek Rendah Integrasi Tahfiz Khalifah

Projek Wakaf Asrama Sek Rendah Integrasi Tahfiz Khalifah Assalamualaikum, Bismillahirrahmannirrahmin. Ummi rasa bertanggungjawab untuk hebahkan tentang keperluan dan projek wakaf bagi Asrama Sekolah Rendah Integrasi Tahfiz Khalifah. Pusat tahfiz memerlukan bantuan dana untuk menaik taraf keperluan asrama mereka. Keperluan yang diperlukan adalah bagi tujuan menaik taraf penapis air luar, mesin basuh kain, kipas syiling serta …