Freezer bertingkat Midea 188L Upright Freezer MUF-208SD ; beli masa PKP

Bismilillahirrahmanirrahim. Ini perkongsian bagi mereka yang mungkin ada masalah sama macam UN. Iaitu tak cukup ruang untuk beli barang basah dan perlukan lebih space untuk simpan barang dapur seperti ikan, ayam dan lain-lain keperluan. Maka […]

Orchid Haven Cameron Highlands; selesa dan berpatutan

Bismillahirrahmanirrahim.. ini catatan throwback percutian kami ke Cameron Highlands pada 27-29 Ogos 2020. Walaupun pada 28/8/2020 adalah kelas akhir untuk kelas MDM Ruth, tapi tetap teruskan niat percutian. Dan pagi hari Jumaat itu, UN online […]

Sheep Santuary Cameron Highlands ; tarikan terbaharu kat sini

Sheep Santuary Cameron Highlands

Bismillahirrahmanirrahim, dah bosan dengan suasana sama je kalau ke Cameron Highlands? Kali ini UN nak share percutian kami ke Sheep Santuary Cameron Highlands. Kami tahu lokasi ini pun daripada Shehan. So apa lagi bila cerita […]

SWiPEL membersih dan menghalau serangga ; SWiPEL membunuh kuman 99.9%

SWiPEL untuk membersih dan menghalau serangga

Dalam menguruskan rumah , kereta atau pejabat, tidak dapat lari daripada seranggan, lalat dan juga semut. Semua itu sangat mengganggu kehidupan seharian. Setelah beberapa ketika dan mencuba pelbagai jenis ubat semut daripada yang di jual […]