• travel ke dhubai rehatkan minda
    Kisah Cuti/Travel

    Travel ke Dhubai ; Apa pendapat korang?

    Salam ramadhan ke 17, kita semakin menghampiri pada pengakhir Ramadan. Dan yang best tu, cuti sekolah pula menjelma. UN masih terfikir dan masih mencari-cari lokasi best nak bercuti. Benar-benar tepu oiii kerja tanpa ada rest. Kalau yer pun rest, mereputlah kat…

  • Zakat Selangor Agih Pendapatan 2019
    Isu

    Zakat Selangor Agih Pendapatan 2019 – asnaf fisabilillah

    LZS Peruntuk Rm4.5 Juta Sumbangan Van Jenazah. Sering kali apabila berbicara tentang zakat, kita tak lepas daripada membaca yang ada salah guna serta tak kurang juga ada yang tidak berpuas hati dengan agihan zakat. Tomahan demi tomahan di terima oleh…

  • kurus di bulan puasa dengan sehari satu sachet surya s great grain
    Review

    Kurus di bulan puasa dengan Surya S Great Grain

    Hi semua apa khabar. Sekali lagi UN ucapkan selamat berpuasa di bulan Ramadan. Hari ini hari ke 15 kita berpuasa, jadi apa khabar diet? Yakin dan percaya, bulan puasalah momen yang tepat untuk kita melakukan program diet. Jika sebelum ini,…

  • Isu

    Majlis iftar bersama anak-anak yatim anjuran McDONALD’S MALAYSIA

    Majlis iftar bersama anak-anak yatim anjuran McDONALD’S MALAYSIA dan Persatuan Kebajikan Ronald McDonald Malaysia dengan kerjasama PPZ-MAIWP bersama tetamu kehormat SS Mufti Wilayah Persekutuan. Sempena mengambil keberkatan bulan Ramadan yang mulia, McDonald’s Malaysia dan Persatuan Kebajikan Ronald McDonald (RMHC), dengan…

  • ngo negaraku apps
    Isu

    Aplikasi NGO Negaraku -Bantu Mahasiswa

    Hi semua, apa khabar. Salam ramadhan salam keberkatan. Semoga hidup kita sentiasa di permudahkan oleh-Nya. Kali ini UN nak kongsi salah satu inisiatif terbaru yang dianjurkan oleh badan NGO bagi membantu golongan pelajar universtiti khasnya. Ianya adalah program yang di…

  • GURU MEMBINA POTENSI DAN MEMUPUK NILAI-NILAI MURNI ANAK MURIDNYA
    Isu

    Anugerah Guru Inspirasi McDonald’s 2019

    Anugerah yang memasuki tahun ketiga pelaksanaannya ini menerima lebih 7,500 pencalonan daripada orang ramai antara 1 hingga 31 Mac 2019. Dari jumlah pencalonan yang diterima ini, 25 orang guru telah dipilih sebagai penerima Anugerah Guru Inspirasi McDonald’s 2019 yang telah…

  • surya s great grain untuk kurangkan kolestrol
    Review,  Umminani

    Surya S Great Grain – Minuman Multi-Bijirin Berkhasiat

    Hi semua, salam ramadhan ke-6. Bagaimanakah my dears semua lalui ramadhan kali ini. Un setakat ni masih okay. Ya, ramadhan bulan untuk memperbetulkan kesilapan lalu, kelalaian lepas dan ramadhan juga bulan untuk Un kekalkan stamina serta perbaharui niat. Sepanjang bulan…