Travel ke Dhubai ; Apa pendapat korang?

travel ke dhubai rehatkan minda

Salam ramadhan ke 17, kita semakin menghampiri pada pengakhir Ramadan. Dan yang best tu, cuti sekolah pula menjelma. UN masih terfikir dan masih mencari-cari lokasi best nak bercuti. Benar-benar tepu oiii kerja tanpa ada rest. Kalau […]

Zakat Selangor Agih Pendapatan 2019 – asnaf fisabilillah

Zakat Selangor Agih Pendapatan 2019

LZS Peruntuk Rm4.5 Juta Sumbangan Van Jenazah. Sering kali apabila berbicara tentang zakat, kita tak lepas daripada membaca yang ada salah guna serta tak kurang juga ada yang tidak berpuas hati dengan agihan zakat. Tomahan […]

Kurus di bulan puasa dengan Surya S Great Grain

kurus di bulan puasa dengan sehari satu sachet surya s great grain

Hi semua apa khabar. Sekali lagi UN ucapkan selamat berpuasa di bulan Ramadan. Hari ini hari ke 15 kita berpuasa, jadi apa khabar diet? Yakin dan percaya, bulan puasalah momen yang tepat untuk kita melakukan […]

Tiffin Cafe Bukit Rimau di Aeon Big – Buffet Ramadhan Citarasa Melayu

HARGA MENU DI TIFFIN CAFE BUKIT RIMAU

Assalamualaikum, salam minggu kedua Ramadhan. Rezeki kita berbeza, Allah dah aturkan apa yang terbaik kan. Percaya dak? Jadi kalau kami hari-hari makan kat luar tu, tu rezeki kami. alhamdulillah. Bukan tak mau ajak, lain kali […]

Naan Lounge Shah Alam – Naan Cheesy Cheese Terbaik

Naan Lounge ini sangat selesa. Malah anak-anak UN siap bawa bayblade main di depan kedia. Kat sini jug awak boleh buat private event