Category: KEMASYARAKATAN

5

Suri Profesional Dari suri untuk suri

Hari ni(18/8/2017),  bagaikan sentapan di jiwa bila di rezekikan baca buku ini, dah lama beli tapi tak ada rezeki membaca. Hari ni bila baca Allahuakbar, banyak yang aku lalai.Apa sebenarnya yang nak dikejarkan, apa yang...



3 tips menjaga keselamatan anak ketika keluar 10

3 tips menjaga keselamatan anak ketika keluar

Assalamualaikum semua, apa khabar? Cuti sekolah adalah masa yang kita biasanya gunakan untuk bawa anak-anak berjalan-jalan, tak kira dekat atau jauh. Dan kalau nak bawa anak pergi sana sini biasanya ibu ayah yang ada...



3

Anak tanpa kasih sayang ibu, kasihan atau apa?

Assalamualaikum, bismillahirrahmannirrahim apa khabar? Korang pernah terfikir ke kalau anak tanpa kasih sayang ibu ni macamana? Ehm, bukan apa lepas excident kali pertama dan kedua – Allahuakbar, sekali lagi Allah beri ujian bersyukur aku padanya!  Ummi...



6

Balik kampung atau bekerja di perantauan?

Hi uols, apa khabar? Assalamualaikum. Hari ini nak share sikit jiwa yang bergelora ini. Hehehehh, tak lah bergelora tera mana, cuma last week dapat offer kerja area dekat rumah. Dengan excitednya balik rumah, bagitau...