• Masam Manis "Life"

    Seisi keluarga DEMAM

    Smlm 26hb nov.. Anak pula demam panas yg amat sgt… Suami demam .anak demam..anak la yg kecianungkin jangkitan dari ummi dgn abah agaknya.. Last friday ummi yg pergi klinik ambik ubat..hingga hari ini dok sakit kepala lagi… Hari ni isnin…

  • Masam Manis "Life"

    3rd day- ward 7c Hospital Serdang

    Gambar diambil waktu pagi 17nov 2012 seles lawatan Dr bertugas. 3rd day di hospital serdang..ayah di pindahkan ke wad 7c. Keadaan? Xtau nk ckp…ubat dr 2.0mil di turunkan kpd 1.0mil.. Tekanan darah 103/64. . Lain2 masih menunggu nasihat saripada Dr.…

  • Masam Manis "Life"

    2nd day di Hospital Serdang

    menjamah makanan tghari 2nd day di kecemasan hospital serdang… Ayah dah agak baik..cuma x pindah wad lagi..sbb. .kekangan katil d wad 7c. Ok juga di sini Dr dekat n tempat parking dan lokasi xjauh nk jalan.. Senang juga la..   Tghari…

  • Masam Manis "Life"

    ayah – hospital serdang

    1 muharram ayah kena masuk wad. Puncanya adalah demam. Mula2 mak yg demam ngn muntah2..dah tu bawa pergi hosp. Serdang. Skrg mak dah discharge..ayah kena tahan wad..dr jam 900am hingga dah.masuk 16hb nov 0020am..ni pun x masuk wad lg..dok di…

  • Masam Manis "Life"

    1)preparation for 3rd wedding anniversary

    Ini set baju kurung ummi..wah biru gitu kan…heheheh xsabar nak pakai..sebelum tu kena hantar p kedai jahit dulu… Ini pila set baju melayu utk mr suami…wah x tahan tgk sampin  lawa.bestnya…bergaya ala2 melayu nanti.. Assalamualaikum… Tahun ni kami bakal menyambut…

  • Masam Manis "Life"

    progress my 2nd pregnancy..

    Tgk ni gmbar ummi ..heheheh kecik je perutkan.. lain sgt bezakan dgn 1st pregnancy .. kalau tgkkan perot..mcm baby girl..tapi.. xkisah pon..asalkan anak2 ummi sht hendaknya.. Jom tgk…2nd pregnancy..hhheh xnmpk kan perut ummi..harap2 baby girl..sbb kali ni lakn sgt masa…

  • Masam Manis "Life"

    warkah terakhir

    Semalam 10.11.2012…tido agak lambat. Itu x kiaah…yg menariknya…hampir pagi ummi mimpi menerima warkah terakhir dr arwah kawan baik yg baru meninggal pada 30.10.12. . Dalam warkah tu ummi nmpk panjang sgt pesanan arwah. Xsempat nk hbs baca.. Yg ingt. .…

  • Kisah Cuti/Travel,  Umminani

    Kuching -Taman Negara Bako part 5

    Seawal jam 730am bergerak ke Taman Negara Bako. Pergi Taman Negara Bako ini sekadar singgah dan tengok, katanya sini banyak buaya. Masa sampai ini oun hujan renyai-renyai, jadi tak lama disini. Dapat juga la jejak kaki ke Taman Negara Bako…