Month: January 2015

[ BERSEDIA MENERIMA KEKAYAAN DENGAN MEMBUKA MINDA UNTUK KEJAYAAN ]

[ BERSEDIA MENERIMA KEKAYAAN DENGAN MEMBUKA MINDA UNTUK KEJAYAAN ]
Ramai orang tidak berjaya mendapatkan kekayaan, tidak mampu menarik kekayaan walaupun berkerja kuat serta mempelajari pelbagai kemahiran kewangan dan ilmu pengetahuan secara fizikal
Malah, ramai yang berjaya mendapatkan kekayaan hilang dalam tempoh tertentu kerana mereka secara mentalnya masih gagal mewujudkan kekayaan itu dalam dunia minda mereka.
Mereka masih miskin dalam diri dalaman.Kemiskinan wujud dalam dunia minda dan emosi. Takut, bimbang, kekurangan dan pelbagai penyakit kemiskinan wujud dalam diri mereka.
Kita tidak akan sedar dengan hakikat ini jika kita tidak menyedari dan belum membuka diri menerima energi kekayaan.
Kita perlu bersandar serta bergantung harap pada ALLAH. Apabila kita set di minda kita bahawa Semuanya dari ALLAH. In Sha Allah, dengan izin ALLAH tidak wujud penyakit Miskin dalam diri kita.

[ SEMUA ORANG BOLEH MENJADI JUTAWAN TETAPI BAGAIMANA? ]

[ SEMUA ORANG BOLEH MENJADI JUTAWAN TETAPI BAGAIMANA? ]
 hakikatnya, anda tidak boleh menjadi jutawan yang dapat menarik Wang dengan mudah ke dalam kehidupan dengan hanya meniru tingkah laku para jutawan itu. Sekiranya anda pemerhati yang baik, cuba perhatikan Di sekeliling anda bagaimana ramai orang cuba berlakon seperti orang kaya walaupun sebenarnya mereka tidak mempunyai Wang yang banyak seperti jutawan. 
Anda tidak boleh menjadi magnet Wang selagi anda tidak mempunyai mindset jutawan. Dalam bab ini, anda perlu memberikan perhatian yang lebih. Ini kerana, saya menerangkan beberapa kaedah ataupun kunci yang menggunakan teknik kuasa minda bagi mengubah minda anda sekarang kepada minda yg dimiliki oleh para jutawan Dan tokoh yang berjaya Di dunia.
 ‘ Aku adalah money magnet. Aku menarik Wang kepada kehidupanku. Aku menarik Wang 24 jam sehari, Aku mempunyai jumlah Wang yang besar, Aku bijak mendapatkan Wang ‘ dengan memahami kaedah yang diterangkan, anda mampu merubah diri dalaman anda Dan secara tidak langsung melahirkan diri luaran dengan keyakinan
.Apa yang penting, keajaiban berlaku selagi anda yakin Dan percaya pada kehebatan anda. Dengan mengubah pemikiran, secara tidak langsung anda mengubah nasib anda. Bergantung haraplah pada ALLAH.


[TIPS EIDA: TEKNIK MINDA BAWAH SEDAR]

[TIPS EIDA: TEKNIK MINDA BAWAH SEDAR].
Bismillah.. Alhamdulillah syukur Ya ALLAH.. di atas nikmat limpahan rezeki dari hasil membantu orang lain dengan izin ALLAH team kami terpaksa kaya dan maju jaya dalam bisnes kami.. Dari sehari ke sehari saya melihat peningkatan demi peningkatan ahli team yang dulunya suka on n off atau suka tidurrr.. kekonon lena lah sangat (dua tangan letak kat bahu .. mata pandang atas) hehehe.. Alhamdulillah.. sangat bangga dengan pencapaian mereka dan saya doakan rezeki mereka semakin melimpah-limpah.. Aamenn Yaa Rabb..
.
Dalam beberapa hari ni terasa masa sangat pack tapi saya dah setkan setiap hari saya akan lawat fb saya dan sekurang-kurangnya akan like post team saya atau komen .. tu kalau dah tahap bz sangat la.. kalau ada masa berbaki.. saya akan cuba berkongsi elmu apa yang saya tahu untuk tatapan mereka2 yang merindui celoteh saya yang kadang ikut suka suki saya menaip pepanjang hehehe.. Tq Tq Tq sahabat yang tak putus-putus send energy pada saya dan akhirnya saya berjaya kongsikan satu tips mcm mana nak submit doa yang kadang kala orang akan fikir bende OK la.. saya nak tunaikan hajat sahabat saya ni.. Atas permintaan seorang peminat setia Eida Hasan (ecehhh perasannn je ada peminat.. hehehe..senang cite..sahabat fb), yang ingin mempelajari bagaimana menggunakan teknik menjana minda bawah sedar maka di sini saya perturunkan cara bagaimana untuk mengaktifkan minda bawah sedar.
.
Bermulanya teknik ini adalah dengan perhubungan antara minda sedar ( CM) membuat arahan kepada minda bawah sedar (SCM). CM adalah ibarat kapten kapal manakala SCM adalah anak-anak kapal yang akan sentiasa bersedia patuh pada arahan ketuanya. Haa.. paham ke paham u ollss?
.
Apa sahaja setting program yang dimasukkan diterima tanpa dipersoalkan oleh minda bawah sedar.
.
Tiga saluran atau mode yang berhubung ialah:
.
1) pendengaran,
2) penglihatan dan
3) hati (emosi)
.
yang ketiga-tiganya adalah berpasang-pasang lahir dan batin. Pusat janakuasanya adalah HATI.
.
Apa sahaja visualisasi, audio dan perasaan yang anda masukkan di dalam sanubari anda semuanya dianggap benar. Sebagai contoh jika anda menonton tayangan gambar . Walaupun ianya sebuah lakonan tetapi minda bawah sedar anda menganggap ianya benar. Jika kita tengok kisah sedih,tanpa disedari mengalirkan airmata dan begitu sebaliknya.. Ala.. macam tengok cerita Cerekarama kat TV3 tu la.. kalau cerita sedih-sedih ni biasanya cerita Bollywood paling raaamai yang mengalirkan air mata kannn? haa.. toksah la nak cover2.. hehehe.. teman tahu lerrr..
.
.
Baiklah . Harini nak ajor satu teknik yang selalu di amalkan ketika yoga. Tapi kita buat cara yang lebih best.. sebelum nak lakukan teknik ni, anda perlu memulakan dengan bacaan Bismillah dan selawat 7 kali. Sebut Allahhuu 7 kali.
.
.
Duduk bersila dalam keadaan selesa dan jika boleh tempat yang nyaman dan senyap.
Cantumkan ibu jari,jari telunjuk dan jari hantu di kedua dua tangan yang diletakkan di atas peha (tapak tangan hadap atas)
.
.
Sebelum itu setkan minda anda bahawa apabila anda ingin kembali sedar.. bilang 1,2,3,4 dan 5 sambil memetik jari anda sebagai suis untuk anda sedar dalam keadaan normal.
.
.
Sekarang pejamkan kedua belah mata anda. Cuba kosongkan fikiran.. Tarik nafas dalam2.. dan hembus ikut mulut slowly.. dan ulangi sehingga anda rasa anda betul-betul lega.. Bayangkan anda merehatkan otot-otot bermula dari tapak kaki hingga ke hujung kepala. Bermakna anda tidak menguasai lagi otot-otot anda dan ianya berada dalam keadaaan santai dan rehat. latar pandangan anda PUTIH. maksudnya ketika kita pejam mata tu kita akan nampak blank putih..
.
tarik nafas panjang dan hembuskan berulang kali sehingga rasa amat relax.
Seterusnya lakukan nafas berentak iaitu 4 / 2 / 4 iaitu 4 detik tarik nafas. 2 detik tahan nafas dan 4 detik hembus nafas. Tarik melalui hidung dan hembus melalui mulut. Anda juga boleh lakukan 6 / 3 / 6 atau 8 / 4 / 8 . Bayangkan semasa anda menarik nafas anda menyedut getaran/ gelombang tenaga dari tenaga alam seperti tanah, tumbuhan, angin, cahaya dan air masuk ke dalam tubuh anda sehingga berada 2 inci di bawah pusat anda. Bayangkan dari pusat tersebut tenaga secara berpusat mengalir ke segenap tubuh badan anda. secara pancaran mentari,.
.
Apabila anda menghembuskan nafas, bayangkan segala kekotoran, penyakit, kegelisahan dan tenaga yang lemah serta sesuatu pengalaman yang menyakitkan perasaan anda keluar dari mulut anda ketika kita hembus nafas tu. Lakukan berulang kali sehingga anda berada dalam keadaan sawai (terawang2)
Selepas itu bilang dalam hati 100 hingga 1,. Katakan pada diri semakin menurun nombor semakin anda berasa tenang. Sewaktu membilang dalam nombor menurun . jadikan penglihatan anda berada pada tengah-tengah alis mata anda seolah-olah mata anda hanya satu iaitu di tengah alis mata.
.
.
Hasilnya anda akan ‘melihat’ bulatan warna ungu yang besar dan bergerak ke hadapan semakin mengecil. Seolah olah anda lihat satu terowong (channel) . Ianya berputar-putar lawan jam.
.
.
Anda sekarang berada dalam laluan yang menghubungkan minda sedar dengan dunia minda bawah sedar.
.
Setelah anda berada di alam ini maka anda boleh setting peribadi mana yang anda inginkan
Sebagai latihan awal anda visualkan anda berada di satu tempat yang kering kontang. Apabila anda melalui kawasan itu tiba-tiba kawasan tersebut ditumbuhi rumput menghijau, pokok-pokok yang kering mulai berdaun dan mengeluarkan buah serta sungai yang kering dilimpahi air. Bunga-bunga mulai berkembang. Di mana sahaja anda lalui di situ kawasan akan subur.
.
Lihat visual permandangan tersebut dengan terang dan berwarna warni. Hidulah bau wangi rumput dan bunga-bungaan yang berkembang. Dengarkanlah arus sungai yang mengalir dan desiran angin sepoi-sepoi bahasa.
Rasailah perasaan yang amat hebat. Ketenangan, kedamaian dan kenikmatan ,kehebatan menyelinapi sanubari anda alam ciptaan Tuhan. Anda akan merasai suatu perasaan , belaian alam yang sungguh menakjubkan. Sehinggakan anda berasa suatu perasaan bersyukur yang jauh bermakna kepada kehebatan dan kebesaran Allah.
.
Dah rasa minda agak lega dan tenang. Bilang 1,2,3,4 dan 5 sambil petik jari dan sedarlah pada mood normal.BUKA MATA ANDA. Anda akan merasai kesannya. SEGAR DAN TERAMAT SANTAI JIWA.
.
.
SELAMAT MENCUBA. SESIAPA YANG TELAH MENCUBA HARAP DAPAT CERITAKAN DI RUANGAN COMMENT SUPAYA PENGALAMAN ANDA DAPAT DIKONGSIKAN DENGAN SAHABAT YANG LAIN. TERIMA KASIH
p/s: yang kurang faham, baca ulang2 yea.. hehe.. sbb dah habis terang dah dalam post ni..
Ikhlas penuh kasih sayang
‪#‎EidaHasan‬
CEO EHPS MARKETING PLT

AURA BISNES BERJEMAAH.

AURA BISNES BERJEMAAH.
Pesan Mak Tok Datin Atikah Ab Ghani..Agen bukan hak milik syarikat. Mereka mencari peluang bisnes. Jika mereka tidak dapat membuat wang, mereka akan berpindah ke syarikat lain.

Penting sebagai pemilik syarikat menjaga hubungan silaturrahim walaupun mereka tidak bersama kita. Design keuntungan “win-win situation”. Di atas satu keretapi pelbagai bisnes. Bisnes secara berjemaah.

gambar hiasan 

Ikut cara Nabi Muhammad saw berbisnes. Amanah, jujur dan bijaksana melihat peluang.
Terbanglah Ipin ke mana jua dengan berani dan bijaksana membawa barang dagangan, buka pasaran, cipta peluang. Usah dilayan aura negatif yang akan menarik Ipin jatuh.

Sentiasa dilingkungi mereka yang positif dan percaya dengan kita.
Berada di kalangan kelompok bisnes yang saling menghormati dan saling berkerjasama membawa barangan dagangan masing-masing.

SISTEM.

Bisnes bersistem secara berjemaah dengan teknologi terkini ialah kunci utama kejayaan. Anak kuncinya ialah hati yang tenang, merendah hati dan sentiasa menghormati orang lain.

*Secrets of love*

abgIpin
MRSOL

[PERKONGSIAN BUSINESS ONLINE UTK NEWBIE]

[PERKONGSIAN BUSINESS ONLINE UTK NEWBIE]Bismillah.

Sebelum saya menulis ini , saya dah mohon dari Allah swt agar ini benar dan saya telah meminta pendapat dari kakak saya. Katanya bermanfaat, namun saya alukan jika ada perkongsian yang lain ya.
Pages di facebook.

Penting kerana dengan pages sahaja boleh dilancarkan ads. Setuju?
Pertama, bagaimana untuk letakkan nama pages anda, sekiranya anda bukan Pengasas dan hanya berniaga online?

Bagi saya, untuk mendapatkan like di pages bukan senang dan tidaklah sukar. Namun, saya amatlah menghargai likes di pages saya contohnya, kerana bukan satu kaedah mudah untuk mendapatkannya. contoh pages saya – Rahsia Otak Cerdik Anak Taat Sepantas 7 Hari .

Saya belajar dari sini, namun apakan daya bagi saya untuk menukar nama pages bukan mudah wpun boleh . NIAT NAK BUANG SEPANTAS 7 HARI itu shj , tak mahu mengelirukan org. wink emoticon

Namun , saya bersyukur kerana saya tidak letakkan jenama JUZQ30 sebagai nama pages saya.
Oleh sebab demikian, saya masih boleh masukkan produk lain dan saya tidak terikat dengan mana-mana syarikat mahupun individu lain. Sebagai contoh, di pages Rahsia Otak Cerdik Anak Taat Sepantas 7 Hari ini jugalah saya boleh masukkan apa sahaja produk jualan saya yang berkaitan anak dan keluarga.

Oleh sebab saya sememangnya pengamal JUZQ30 makanan sunnah , saya berminat untuk masukkan susu kambing Nutri Goat Miracle 8 dalam pages ini. Wpun company berbeza, namun saya tiada masalah. Ini sebab, saya usahawan , berhak manage pages saya sendiri. Setuju?

——–> APA SEBAB SAYA TIDAK LETAKKAN NAMA PRODUK sebagai NAMA PAGES?

Nak tahu?
reason saya :

Pertama, saya sayangkan likes saya. Jika saya susah payah naikkan like, namun beberapa lama kemudian company “terminate” saya “let say” okay. wink emoticon saya boleh delete semua gambar berkaitan company tersebut. Namun nama pages dan likes saya masih terpelihara. Saya bebas untuk upload gambar lain, makanan kesihatan lain dan apa sahaja yang saya ingin dagangkan. Setuju?

Kedua :
Tiada siapa berhak menentukan kehidupan dan juga perniagaan saya. Saya yang rancang dan saya yang laksanakan . Syarikat lain hanya lah 1 SYARIKAT yang menyalurkan produk . Itu sahaja. Kita niagakan brg syarikat lain, maka kita untung ..MALAH syarikat juga untung . setuju?

—————> APA SEBAB SAYA TIDAK BRANDING NAMA SAYA DAN KAITAN DENGAN SYARIKAT?
Reason :
Pertama .
Saya usahawan . Saya tiada kontrak mahupun apa2 kaitan dengan mana-mana individu.

Kedua.
Saya menjaga nama baik saya. Contoh, saya meniaga produk yang diasaskan oleh Dr Tengku Asmadi. adakah layak saya untuk pakai nama , contoh nya Nooraini Tengku Asmadi? Jawapan saya TIDAK. (Dr Tengku Asmadi baik orangnya ya wink emoticon SAYA suka, namun tidak sesuai.
Sekiranya sesuatu syarikat mengalami kejatuhan dan orang perseorangan mahupun pengasas produk itu mempunyai sejarah yang kurang enak. Dihujung nama saya ada namanya, jadi dimana sahaja jika saya kenalkan diri , pasti ada kaitan dengan individu tersebut. Maka tidak adil bagi saya. Saya tidak layak untuk terpalit hal dan kerenah orang lain atas nama saya.

Ketiga :
Berapa lama kita dapat pastikan bahawa kita bersama dgn syarikat tersebut dan org tersebut ? jawapannya tidak tahu. Anda juga mungkin akan diterminate bila-bila masa. (lawak sahaja). Orang bila suka ,maka sukalah, jika tidak ..buang begitu sahaja. wink emoticon
So, untuk perkongsian ini saya cadangkan dengan ilmu Dr Azizan yang saya pelajari, saya suka branding diri saya sendiri. Tidak perlu kita tumpang orang lain. Diri kita adalah kita, perniagaan kita adalah perniagaan kita . Branding hari ini akan membawa kepada anak cucu kita. Buka kedai 8eleven kita sendiri.

Pengalaman saya :
Saya pernah buat MLM , farmasi, dah stop. so , tiada kaitan saya dgn company tersebut.
Saya pernah buat produk wanita, saya tidak menggunakan nama produk kerana syarikat tersebut , kerana kemungkinan diatas terjadi dan dah terjadi. saya bebas delete semua dan sehingga kini saya tiada kaitan dengan penama. BEBAS.
….
Ini sahaja perkongsian ringkas. Sebagai panduan boleh melihat dan gaya kedai online yang best cth :

Rahsia Hawa
@https://www.facebook.com/pages/Rahsia-Anak-Sihat
https://www.facebook.com/kuruscantiksihatjelita

Salam Jumaat daripada saya : Nooraini Nani
yang baik dari allah swt
yang tidak baik dari saya sendiri

mohon berikan pandangan dan komen yang sesuai untuk kita maju menapak dan melangkah dalam business online . bagi NEWBIE.

JIMAT 2 JAM DALAM HIDUP

TERIMA KASIH : Nadya Nikman

JIMAT 2 JAM DALAM HIDUP
20% daripada masa yang kita ambil untuk siapkan sesuatu tugasan adalah untuk 80% hasil daripada tugas tersebut. Produktiviti kita menurun selepas 20% masa yang kita ambil untuk siapkan sesuatu tugasan.
.

Bentangkan semua tugasan yang mahu dilakukan dan fikirkan strategi untuk selesaikan tugasan tersebut. Tulis jangkamasa yang diperlukan bagi menyiapkan tugasan-tugasan tersebut.
Contoh :
1. Cek laporan : 1 jam
2. Semak akaun : 2 jam
3. Update status pembayaran : 1 jam
Susun tugasan mengikut keutamaan.
.
Mula-mula buat tugasan pertama, 20% dari 1 jam adalah 12 minit. Buat tugasan pertama kira-kira 12 ke 15 minit kemudian berhenti. Masa buat tugasan perlu FOKUS tanpa fikirkan apa-apa perkara lain.
.
Alih tumpuan ke tugasan ke 2, 20% daripada 2 jam adalah 24minit. Cuba buat tugasan kedua selama 24 hingga 30 minit kemudian berhenti.
Rehat sebentar dan buat tugasan ketiga atau mungkin boleh kembali semula ke tugasan pertama.
.
Macam Nad, dah cuba buat perkara ni. Nad senaraikan 3 perkara, buat tugasan mengikut masa yang nad dah bagikan dan rotate ketiga-tiga tugasan tu hingga selesai. And Subhanallah!, semua tugasan nad siap dengan cemerlang. Rasa happy sangat sebab dapat fokus
.
Errr, paham apa yang nad cuba terangkan? Tak paham boleh tanya okeh. Just pm nad

KUASA MEMAAFKAN ORANG

Marziana Shukri
Mudah untuk kita mengucapkan saya minta maaf, namun berapa ramai sebenarnya benar benar memaafkan dari hati ?

Adakah hanya “ok saya maafkan” sekadar di bibir, namun dendam kesumat, sakit di hati masih membara?

jika situasi ini berlaku, sebenarnya kita hidup dalam kedukaan.

kita layak untuk hidup bahagia, gembira Tanpa dendam, tanpa sakit di hati.

saya suka dengan soalan ini
“bagaimana rezeki mahu datang kepada kita andainya diri kita sendiri tidak setle?”

Alhamdulillah dengan izin Allah RAP (Rahsia Aura Perniagaan) mendidik hati saya , diri saya menjadi Marziana shukri yang baru.

RAP merapatkan silaturahim persahabatan.

RAP menguatkan kebergantungan diri kepada Allah.

saya yakin & percaya, setiap peserta yang hadir sudah dipilih Allah..

saya suka,
saya gembira,
bila melihat insan2 ini hadir kelas RAP & ada yg berkata” Allah beri apa yang akak minta melalui kelas RAP ni”

ada yang berkata “Now akak faham, kenapa mar nak akak datang kelas ni”

Allah tahu siapa mereka
saya sayang mereka.

Saya sayang guru saya,
saya sayang sahabat saya.

satu rahsia mengenai RAP , ia bukan sekadar untuk perniagaan malah ia boleh jadi Rahsia Aura Perkahwinan.

Ramai yang pelik,
what happen to my husband?
kenapa romantik sangat sekarang ni..

ini lah rahsianya RAP

BILA SILAP SENDIRI TAK NAMPAK

Fuad Ahmad
Hilang Fokus punca kesilapan.
Bila silap Salahkan orang ITU lebih mudah.

Baru- Baru ni pergi joging, sempat la habiskan larian
2 kilo.sikit je kan.

Habis joging terus balik untuk sarapan.
Nak sarapan dulu takut termengah pulak.
Perut pun dah mula bunyi.

Masuk je kedapur tengok ada roti , tanpa pikir panjang terus masak air.capai roti dan jem.

Ambil sudu cedok jem sapu atas roti.lipat dua roti bismillah pun lupa baca.masuk dalam mulut tiba-tiba rasa lain macam.tengok expired date Baru lagi.
Maka keluarlah ayat mcm ni.

Ciss patut la masam..
Hampeh betul LA

Ni yang nak marah in
Sapo la hok letok bekas Asam jawa sebelah roti
Putus selera terus.dah la balik joging letih letih makan
Roti dgn asam jawa pulak.

Yang adabi ni pun satu yang buat bekas sama dengan jem roti tu kenapa?

Gerrrrrr senak kepala otak Extra masam pulak tu….
Pejam mata sampai nak kancing Gigi.

Silap sendiri tak nampak
Nampak silap orang je..kan..kan

Nampak tak silap siapa kat situ..

P/s

Adabi please lepas ni tukar packaging
Letak Asam jawa dalam tong spanar.

TRAIN THE TRAINER MILLION AURA

Ini sambungan cerita daripada RAHSIA AURA PERNIAGAAN.
Di TTT saya membongkar kelebihan dan membina kelebihan diri . MKD. 
Jika selama ini saya rasa okay ker okay ker. 
Sinilah saya temui jawapannya. 
Saya merindui NOORAINI ALI yang di zaman sekolahnya dialah paling berani berucap.
Di Sek Keb Seri Tunjong , Beseri dulu dia wakil bercerita, wakil pidato.. berani. 
Di Sek Men Keb Dato Sheikh Ahmad Arau, dia mmg power. Juga berani di pentas.
Sambungan ke MRSM Pendang, dia Setiausaha BWP, berada di pentas bermanafesto, berucap dll.
Sambungan lagi di UITM, dia memegang pelbagai jawatan dialah yang berani berucap dihadapan 1000-2000 orang pelajar baru setiap semester. Dia lah yang menjaga dan membantu dalam melancarkan urusan Kolej Kediaman dll.
Namun, itu sejarah. Nooraini Ali (kak chik) hilang di pentas sejak bekerja. 
Ruginya owh rugi.
Kebolehan yang ada disia-siakan.
Namun, saya belajar sesuatu. Anak-anak saya bukan PHD MASTER yang akan dikejar, namun saya meletakkan minat menjadi keutamaan. Minat itu yg akan membahagia kan dia.
Minat itu yang akan menjadikan dia kaya raya dan kerana minat itu dia akan sentiasa TENANG.
Inilah Coach TERBAIK Nooraizan Zie 
Saya bersyukur dapat dipertemukan dengannya.
 

Kami bertiga, usahawan cantek manees menyertai TTT ini. 

Muda namun dialah guru instagram saya. DMS_SHOWCASE

Di kelas TTT kami diajar vokal untuk pandai menjaga suara. 
Suara adalah asset bagi seorang speaker HEBAT.

Ini Cik Puan Lina , CPIC 

Ini seorang jutawan dunia akhirat yang HEBAT
Wah , bila berlakon teringat FESTIVAL KESENIAN ISLAM DI UITM.
Berlakon sebagai abu jahal ketika itu. 
Ini berlakon menggunakan lagu BIASAKAH by SITI NURHALIZA 
Bersama saya JAJA KALAM usahawan hebat di online arena. 
JAJA sebagai SITI NURHALIZA 
Saya sebagai penagih dadah.

Finally, inilah sessi untuk ujian .
Saya suka.
Kami semua lulus dengan baiknya.
Terima kasih Coach Zie atas pelajaran untuk kami jadi best Speaker .
Saya akan teruskan berucap selepas ini.
Pentas mana , saya akan DA/DA hanya allah swt yang tahu.
Saya tahu.
Sayalah RAMA-RAMA itu yang bakal terbang memberikan orang lain inspirasi untuk lebih berjaya,
sekian.
siapa saya;
Nooraini Ali
dikenali 
ummi_nani
Usahawan Online
#susukambing 
012-4430338 

RAHSIA AURA PERNIAGAAN


RAHSIA AURA PERNIAGAAN

Saya sukakan ilmu, dan kalau ada kawan-kawan share di FB, bukan senang-senang saya nak register terus pergi. 

Saya akan scroll satu persatu apa faedahnya. 
Maka saya jumpa banyak testimoni ttg Rahsia Aura Perniagaan di FB Dms_Showcase Dan JajaKalam.
Saya search pula fb Coach Nooraizan Zie. Hati terpaut untuk tahu apa benda yang best sangat. 

So, saya register nama. Saya ajak kak Azilah Cantek Rich join. Dia register last minit untuk pergi yang percuma ni. 


10 hb saya skip kelas intensif membaca anak untuk ke sini. Memang tak dinafikan sangat bermanfaat.

Ini photo untuk kelas FREE 10 December 2014. 

Disinilah juga saya jumpa rakan-rakan baru networking saya.

Tidak habis di sini , saya register kelas FULL .
Kelas berlangsung pada 20 December 2014. 






Sessi pertama 20hb dec 2014



HELIZA HELMI dan Sumaiza (emcee)
 juga ada hari tersebut. 



Saya hadir bersama kak Azilah dan Kak Mia Nur Fia






KELAS FULL day ini memang padat dan best amat sangat.
Banyak nya ilmu yang masih tidak dipelajari untuk berkomunikasi dengan pelanggan.

Malah, teknik yang diajarkan membantu juga untuk anak-anak dan juga suami isteri. 

Subhanallah, luasnya ilmu allah swt yang masih tidak dipelajari.

Malah di dalam kelas ini juga saya bagai dilahirkan semula.
Saya ingat bahawa 2015, Umminani berjalan di satu lebuhraya yang kiri kanan nya ramai orang mengucapkan TAHNIAH atas kejayaan yang ditempa.

Dan saya juga belajar transfer energy tidak best dalam hidup kepada air yang akhirnya di tuangkan ke tanah. 

Allahurabbi.
Sepanjang kelas berlangsung, banyak lagi ilmu NLP yang dipelajari.

Syukur sangat dengan rezeki yang Allah swt aturkan kepada saya.

Balik daripada itu saya teruskan langkah ke 

TRAIN THE TRAINER.