• Masam Manis "Life"

    [TIPS EIDA: TEKNIK MINDA BAWAH SEDAR]

    Eida Hasan [TIPS EIDA: TEKNIK MINDA BAWAH SEDAR].Bismillah.. Alhamdulillah syukur Ya ALLAH.. di atas nikmat limpahan rezeki dari hasil membantu orang lain dengan izin ALLAH team kami terpaksa kaya dan maju jaya dalam bisnes kami.. Dari sehari ke sehari saya…

  • Masam Manis "Life"

    AURA BISNES BERJEMAAH.

    AURA BISNES BERJEMAAH.Pesan Mak Tok Datin Atikah Ab Ghani..Agen bukan hak milik syarikat. Mereka mencari peluang bisnes. Jika mereka tidak dapat membuat wang, mereka akan berpindah ke syarikat lain. Penting sebagai pemilik syarikat menjaga hubungan silaturrahim walaupun mereka tidak bersama…

  • Masam Manis "Life"

    [PERKONGSIAN BUSINESS ONLINE UTK NEWBIE]

    [PERKONGSIAN BUSINESS ONLINE UTK NEWBIE]Bismillah. Sebelum saya menulis ini , saya dah mohon dari Allah swt agar ini benar dan saya telah meminta pendapat dari kakak saya. Katanya bermanfaat, namun saya alukan jika ada perkongsian yang lain ya.Pages di facebook.…

  • Masam Manis "Life"

    JIMAT 2 JAM DALAM HIDUP

    TERIMA KASIH : Nadya Nikman JIMAT 2 JAM DALAM HIDUP20% daripada masa yang kita ambil untuk siapkan sesuatu tugasan adalah untuk 80% hasil daripada tugas tersebut. Produktiviti kita menurun selepas 20% masa yang kita ambil untuk siapkan sesuatu tugasan.. Bentangkan semua…

  • Masam Manis "Life"

    KUASA MEMAAFKAN ORANG

    Marziana ShukriMudah untuk kita mengucapkan saya minta maaf, namun berapa ramai sebenarnya benar benar memaafkan dari hati ? Adakah hanya “ok saya maafkan” sekadar di bibir, namun dendam kesumat, sakit di hati masih membara? jika situasi ini berlaku, sebenarnya kita…

  • Masam Manis "Life"

    BILA SILAP SENDIRI TAK NAMPAK

    Fuad AhmadHilang Fokus punca kesilapan.Bila silap Salahkan orang ITU lebih mudah. Baru- Baru ni pergi joging, sempat la habiskan larian2 kilo.sikit je kan. Habis joging terus balik untuk sarapan.Nak sarapan dulu takut termengah pulak.Perut pun dah mula bunyi. Masuk je…

  • Masam Manis "Life"

    TRAIN THE TRAINER MILLION AURA

    Ini sambungan cerita daripada RAHSIA AURA PERNIAGAAN. Di TTT saya membongkar kelebihan dan membina kelebihan diri . MKD.  Jika selama ini saya rasa okay ker okay ker.  Sinilah saya temui jawapannya.  Saya merindui NOORAINI ALI yang di zaman sekolahnya dialah…

  • Masam Manis "Life"

    RAHSIA AURA PERNIAGAAN

    RAHSIA AURA PERNIAGAAN Saya sukakan ilmu, dan kalau ada kawan-kawan share di FB, bukan senang-senang saya nak register terus pergi.  Saya akan scroll satu persatu apa faedahnya.  Maka saya jumpa banyak testimoni ttg Rahsia Aura Perniagaan di FB Dms_Showcase Dan…