• KBBA9

    Pertandingan Bowling di hari bersama media LZS dan JAIS.

    Regang rasanya urat-urat yang telah lama duduk diam tanpa dipaksa untuk bermain. Pada 3 Februari lepas LZS dengan kerjasama daripada Majlis Agama Islam ada menganjurkan pertandingan bowling bersama media. Oleh sebab tiada kekangan tugas, maka ambil kesempatan untuk berjumpa dengan…

  • KBBA9

    Tajaan Makanan Sempena Bengkel Fotofon di Matic 2018

    Makan? Makan lagi… adus ini bengkel makan tau! Dari pagi sebelum kelas sehinggalah petang selesai kelas makanan sentiasa disajikan. Siapa lapar tu boleh makan roti daripada Ira Bakeri. IRA BAKERI PENAJA ROTI Terasa kelembutan di setiap gigitan.. lembut sangat 😍…

  • Umminani

    Happy birthday Angah, kami sayang Angah

    “Angah nak sambut birthday di hotel Ummi” – Permintaan Angah kali ini. Bukan tak nak turuti, tapi rasa tak adil dia jer sambut di hotel, adik beradik lain tak. Kadang kekangan masa penghalang untul Ummi dengan Abah juga. Tahun 2018,…

  • Umminani

    Laluan kita berbeza, tujuan kita sama.

    Setiap pagi, kita semua menuju ke lokasi yang sama. Tujuan sama untuk sampai segera ke pejabat tempat kita mencari rezeki. . Ada yang inginkan kepantasan memilih untuk menunggang motorsikal. Ada mereka yang inginkan keselesaan memilih memandu kereta meredah kesesakkan pagi,walaupun…

  • Kerjaya

    Tahun ini bermula dengan baik. Keluarga, sahabat, rakan , geng blogger #Kbba9 baik-baik semua. Kerjaya pun nampak gayanya baik juga. Harapnya permulaan baik diakhirnya pun baik jugalah. Doakan saja. Pada 2 Februari 2018, keluar order untuk menjalankan tugas sebagai Insp…

  • Umminani

    DONUT Je .. Tapi kesan dia besar!

    Assalamualaikum. Hi semua. Banyak hari tak berkesempatan untuk update blog walaupun banyak perkara berlaku dalam hidup. Rasa sayang jika tidak diabadikan disini,untuk tatapan dan bacaan anakanda akan datang. Kisahnya, sejak 2018 Ummi pergi dan balik menggunakan MRT. Bila guna MRT…