• Isu

    Projek Wakaf Asrama Sek Rendah Integrasi Tahfiz Khalifah

    Projek Wakaf Asrama Sek Rendah Integrasi Tahfiz Khalifah Assalamualaikum, Bismillahirrahmannirrahmin. Ummi rasa bertanggungjawab untuk hebahkan tentang keperluan dan projek wakaf bagi Asrama Sekolah Rendah Integrasi Tahfiz Khalifah. Pusat tahfiz memerlukan bantuan dana untuk menaik taraf keperluan asrama mereka. Keperluan yang…

  • Umminani

    Merenung diri, refleks diri

    Bismillah. Ya Allah syukur hari ni ada kesempatan Allah swt beri, untuk duduk tenang, berfikir dan reflects diri. Sambil melayan Facebook , dengar ceramah Prof Dr Muhaya. Lama tak ada masa. Ke sebenarnya tak cari masa? Ehmmm.. semua tu sebab…

  • Umminani

    Anak-anak dan Ummi hari ini

    Salam Jumaat. Apa khabar hari ni? Hari ni hari cuti ke Pejabat..hahaha tapi bekerja di rumah. Pengasuh Ummi bercuti hari ini dan Isnin. Jadi kenalah jalankan tugas surirumah seharian tanpa bantuan Mr Suami. Dah biasa, cuma nak story gelagat budak-budak…

  • Umminani

    Cabaran demi cabaran kulalui.

    Huhuuu.. mood baru nak ceria, macam mentari pagi nak keluarkan cahaya. Tapi, macam hari pertama di The Legend Cherating Beach Resort la pula, hahaha mentari kena lindungi oleh awan😢 Hahah, baru mood nak recover sebab pertukaran tu hold dulu, dah…

  • Umminani

    Keputusannya yang ditunggu-tunggu adalah

    Semalam kan ada update pasal permohonan tukar.. ehm, dah la mood semalam kelaut, ada pula hal-hal yang tak diingini.Maka bertambah ke dasar laut lah!! Sebab bosan yang amat, bagitau Mr Suami,” i nak rehat, please ya, i tak nak diganggu”.…

  • Umminani

    Esok penentuan!

    Pernah rasa down? ehm! Lupakan, adoi, tengah berdebar ni. Aku isi permohonan pertukaran 31Julai 2017. Dah nak masuk sebulan, dan esok adalah hari yang di tunggu tunggu. Esok pre-council. Ergh! doakan yer.. ehm..aku dah usahakan yang terbaik dan boss semua…