• Isu,  KBBA9,  Review,  Umminani

    Travel Pack Cosmoderm wajib bawa travel.

    Hi korang, apa khabar? Nak cerita lagi ini, kami masih tak boleh move on la mood bercuti di Legend Cherating Beach Resort Lokasi Pilihan Family Day KBBA9. Kali ini Ummi nak share apa yang Ummi bawa sepanjang percutian, ini nak kenalkan kat korang Travel Pack Cosmoderm. Sangat sesuai untuk travel mana-mana, kiranya wajib ada satu set dalam beg kain atau beg kain solat tu.. haa! Kenapa Travel Pack Cosmoderm wajib bawa travel? 1 set travel pack Cosmoderm ini ada 3  yang wajib. Tapi kalau beli set set travel pack Umrah dan haji yang special tau. Ada free Vanity’s Favourite Deep Heat Lotion (100ML).  Klik website Cosmoderm untuk tengok pakej yang sentiasa di…