Travel Pack Cosmoderm wajib bawa travel.

Hi korang, apa khabar? Nak cerita lagi ini, kami masih tak boleh move on la mood bercuti di Legend Cherating Beach Resort Lokasi Pilihan Family Day KBBA9. Kali ini Ummi nak share apa yang Ummi bawa sepanjang percutian, ini nak kenalkan kat korang Travel Pack Cosmoderm. Sangat sesuai untuk travel mana-mana, kiranya wajib ada satu set dalam beg kain atau beg kain solat tu.. haa!

Kenapa Travel Pack Cosmoderm wajib bawa travel?

1 set travel pack Cosmoderm ini ada 3  yang wajib. Tapi kalau beli set set travel pack Umrah dan haji yang special tau. Ada free Vanity’s Favourite Deep Heat Lotion (100ML).  Klik website Cosmoderm untuk tengok pakej yang sentiasa di offer. Wajib bawa semua ni. baca sampai habis apa sebab semua ni wajib ada.

credit photo kepada http://alampauh.blogspot.my/
1. Vitamin E Cream 3,000iu (50ML)
Melembapkan kulit wajah yang kering dan tidak selesa dalam keadaan cuaca panas terik atau dingin kesejukkan ketika travel. Ummi sendiri dah pakai lebih daripada 8 tiub ke 10 tiub vitamin E cream 3000 iu ni.  Ummi pakai sejak Vit E Cream ni masih dalam bekas bulat lagi. Salah satusebab Ummi pakai Vitamin E ni adalah selepas muka  teruk kesan facial kalau tak kena dengan kulit memudaratkan.
Kulit masa tu jadi kering yang amat, lepas pakai Vitamin E cream 3000 iu ni terus nampak perubahan, itu yang buat jatuh cinta dan terus pakai sampai hari ini. Ini Ummi buat demo :

2. Tea Tree Oil Magic Body Lotion (60ML)
Ini pula tea Tree Oil Body Lotion yang mana sangat memberikan kesegaran dan meredakan kegatalan kulit akibat cuaca panas kering atau dingin. Saat pergi travel, ada macam-macam keadaan , ada masa sejuk yang amat dalam bilik hawa dingin. Malah ada ketika badan gatal-gatal akibat berpeluh dan tidak membersihkan diri secukupnya.
Jadi, biasa Ummi bawa kemana sahaja magic Body Lotion ini. Kalau anak-anak gatal, boleh terus pakaikan dan sapu pada tempat yang gatal tu. Lagi satu tahu kenapa kena bawa travel set Cosmoderm ini? Salah satu sebab kalau la uols tertinggal deadorant, magic lotion ni boleh bantu tau.. hehehe ambil sikit jer, sapu kat bawah celah-celah ketiak tu… ha! Ke baru tau jer penggunaan rahsia ni? Heheeh sangat sesuai juga kalau nak letak kat celah-celah tu , bagi mereka yang kulit sensitif  dan gatal pakai deadorant, boleh gunakan magic lotion lepas ni tau.
Penyelesaian cepat dan berkesan untuk bau badan, jerawat badan dan selar matahari
• Menyamankan kulit terengsa dan tidak selesa
• Meredakan selar matahari tanpa pengelupasan
• Membantu kurangkan ruam, jangkitan kulat dan kuman
• Penghalau nyamuk, serangga, pepijat katil dan redakan gigitan serangga
• Anti-bau badan dengan deodoran asli
3. Advanced Moisture Therapy Cream (50ML)
Lagi satu, korang kena bawa sekali Advance Moisture Therapy Cream ini. Biasa kalau travel kita akan rasa kering jer kulit , bila berjemur , mandi kat pool dan sebagainya. Jadi nak pulihkan semula kulit  dan mungkin ada tumit kaki yang merekah  boleh gunakan juga cream ini. Kiranya cream penyelamat jugalah.
4. Vanity’s Favourite Deep Heat Lotion (100ML) – PERCUMA – mengikut term semasa 
Biasa kalau travel pasti banyak berjalan kan, samalah macam kami ke Family Day lepas. Ada sukaneka , ada game dan jalan sana sini , penat yang amat. Tapi ada deep heat ni amat melegakan. Serius tau!
Vanity’s Favourite Deep Heat Lotion sangat membantu melegakan otot-otot yang lenguh akibat berjalan jauh. Ummi dah pakaikan siap-siap pada kaki, betis dan belakang.. sedap jer angin keluar tau, lepas beberapa ketika sapu pada badan.
Apa lagi keistimewaan Travel Set Cosmoderm ini? Ehm, kebanyakkan produk Cosmoderm selamat untuk semua  peringkat umur. Kalau beli dan menggunakannya, semua dari abah, mak dan anak-anak semua boleh kongsi pakai. Mudah kan? Kalau bawa nenek pergi travel sama, deep heat sangat membantu melegakan otot yang kejang atau tegang akibat berjalan banyak.

Travel Pack Cosmoderm

So , siapa nak cuba boleh dapatkan dari sini :

Website: www.cosmoderm.com.my
Facebook: https://www.facebook.com/Cosmoderm/
Instagram: https://www.instagram.com/cosmoderm/

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge