Travel Pack Cosmoderm wajib bawa travel.

You may also like...

12 Responses

  1. sueizza says:

    cosmoderm memang tebaik,wajib ada.

  2. TATI MANSUR says:

    Dah try magic lotion.. memang best.. pakai je terus meresap ke kulit kan.. pssttt.. PM mode jambu tu.. ahakkss..

  3. Diana dy says:

    Terbaik le Cosmoderm ni

  4. Nina Mirza says:

    Dalam travel pack Cosmoderm ni, semua kak Nina suka! Sebab semua pun bagus.
    Paling best TTO Shower Gel yang model jambu tuu pegang. Hehe

  5. mas saari says:

    Memang senang ada travel set ni, mudah nak bawak ke mana saja. Lepas ni kalau pi bercuti jangan lupa bawak travel set Cosmoderm.

  6. Qaseh says:

    Qaseh suka jugak cosmoderm travel set ni.. mudah nak bawa ke mana2 , beg pun kalis air siap dpt towel muka lGi

  7. hanie says:

    wow..mcm best je vanity favorite deep heat lotion tu,kna dapatkan segara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge