• resepi mee goreng basah simple sedap
    Food Review,  Umminani

    Resepi Mee goreng basah simple dan sedap

    Hi korang, selamat bersarapan.. eh.. UN masih bercuti ini. Menjaga suami sakit. So ada lah masa nak masak-masak ni ha. Pagi ini UN masak sarapan menggunakan resepi mee goreng basah simple dan sedap daripada mak UN Resepi mee goreng basah…

  • Rumah Ronald McDonald (RRM) di Hospital Canselor Tuanku Muhriz Universiti Kebangsaan Malaysia (HCTM-UKM)
    Umminani

    Rumah Ronald McDonald HCTM-UKM Sambut Ulang Tahun ke-20

    Rumah Ronald McDonald (RRM) di Hospital Canselor TuankuMuhriz Universiti Kebangsaan Malaysia (HCTM-UKM) menyambut ulang tahun yang ke-20. Rumah Ronald McDonald : 1300 keluarga telah menginap disini Sejak ia ditubuhkan pada tahun 1999 oleh Persatuan Kebajikan Ronald McDonald (RMHC Malaysia),hampir 1,300…

  • Isu

    Cara untuk berjaya dalam kehidupan, buat dulu baru rasa..

    Asssalamualaikum, ramai orang nak berjaya, nak maju kehadapan dan tak mahu berada di takuk lama. Cuma berapa ramai yang sanggup bangun untuk berjaya. Berapa ramai yang berani nak keluar daripada rutin harian biasa? Dan masih ramai yang mencari cara untuk…

  • sofa baru
    Umminani

    Bila sampai masa…

    Ehm… nak cerita ni, dah berbuih mulut bagi hint tau! Keciwa kita..hahaha , dah cakap kat suami, yang sofa kita ni tak larat dah nak sapu…asyik terkopek je .. Raya dah 2 kali raya dah bagi hint.. haishh! Awatlah tak…

  • tips make up simple by umminani
    Review

    Tips make up simple dengan Envidia Beauty

    Assalamualaikum, UN nampak well prepare je setiap masa? Dan ramai yang tanya UN, sibuk-sibuk urus anak setiap pagi, berapa lama UN ambil masa nak make up? Okay, menyantuni pembaca UN, kali ini nak share tips make up simple dengan Envidia…

  • Nasi Lemak McD
    Food Review

    Nasi Lemak McD dan Extra Spicy Ayam Goreng McD : wow!

    Nasi lemak McD.-Hari Malaysia (16 September). Malaysia, jom untuk turut serta dalam petisyen menjadikan Nasi Lemak sebagai makanan diiktiraf sebagai simbol makanan Malaysia, sila layari http://chng.it/LDfjGDJsQs. McDonald’s Malaysia – Berjiwa Malaysia Sejak pembukaan restoran pertamanya di Bukit Bintang pada tahun…

  • kad nama blogger
    Umminani

    Kad nama versi 2019/2020 – simple sudah

    Tahun 2019 – baru rasa nak buat kad nama @ name card baru. Serius tak ada jiwa sebelum ini dengan kad lama. Hahahaha nak kata malu tak juga, tapi ntah kurang yakin. Plan tahun ni nak buat kad baru pun…

  • Umminani

    Birthday ke-35 tahun , semoga tercapai impianMu

    Salam ke 35 tahun suami tersayang. Ni baru ada kesempatan untuk coretkan dalam blog. Ya, sungguh pada bulan 7 lalu amatlah sibuk. Dan pada hari birthday tu pula suami ada interview di Pulapol. Jadi kekangan masa, banyak sungguh nak difikirkan.…