Cafe untuk instagrammers di KL ; Cafe Kleptokrat sedia makanan sedap & port bergambar lawa-lawa

CAFE UNTUK INSTAGRAMMERS

Bosan dengan menu yang sama hari-hari? Dan tak tahu nak makan apa yang menyelerakan? Samalah kita, asyik-asyik nasi. Itu je yang mudah. Kalau ya pun fast food yang memang dah kerap makan. Dan ini nak […]

Cara buat donat lembut guna mixer 15 minit sahaja

cara buat donut lembut

Salam hari raya ke5. Masih lagi dalam mood Syawal. Tetapi anak-anak dah request nak makan makanan selain daripada rendang. Katanya rindu nak makan donut coklat. Alang-alang dah buat kita simpan kat sini gambar-gambar dan kongsikan […]