Cafe untuk instagrammers di KL ; Cafe Kleptokrat sedia makanan sedap & port bergambar lawa-lawa

CAFE UNTUK INSTAGRAMMERS

Bosan dengan menu yang sama hari-hari? Dan tak tahu nak makan apa yang menyelerakan? Samalah kita, asyik-asyik nasi. Itu je yang mudah. Kalau ya pun fast food yang memang dah kerap makan. Dan ini nak […]

Cara buat donat lembut guna mixer 15 minit sahaja

cara buat donut lembut

Salam hari raya ke5. Masih lagi dalam mood Syawal. Tetapi anak-anak dah request nak makan makanan selain daripada rendang. Katanya rindu nak makan donut coklat. Alang-alang dah buat kita simpan kat sini gambar-gambar dan kongsikan […]

Rusell Taylors Bread Maker – Roti Homemade Gebu

Rusell Taylors Bread Maker

Assalamualaikum, hari inidah lebih sebulan kita melalui PKP Covid 19. Dan dalam tempoh ni, UN memang suri rumah sepenuh masa.Masa inilah juga nak test skill masak. Permintaan anak-anak nak makan pizza homemade dan roti, jadi […]