• travel ke dhubai rehatkan minda
    Kisah Cuti/Travel

    Travel ke Dhubai ; Apa pendapat korang?

    Salam ramadhan ke 17, kita semakin menghampiri pada pengakhir Ramadan. Dan yang best tu, cuti sekolah pula menjelma. UN masih terfikir dan masih mencari-cari lokasi best nak bercuti. Benar-benar tepu oiii kerja tanpa ada rest. Kalau yer pun rest, mereputlah kat rumah. Ehm.. mula-mula plan nak travel jauh sikit kali ini. Mungkin ke Singopore, Vietnam, atau Krabi. Kan dekat dah tu dengan Perlis kan.  Tapi, sesungguhnya menggugat jiwa bila UN google dan layari instagram ternampak Dhubai. Eh..kalau ter travel ke Dhubai pun okay jugakan? Sejak kahwin sampai hari ini, UN belum lagi travel jauh tau. Yer la anak-anak masih kecil. Masa…