Pusat Untuk Terapi Fisioterapi Dan Speech Delay Dibuka Semasa PKP -iREHAB

Bismillahirrahmanirrahim. Pandemik Covid19 bukan sahaja membataskan pergerakkan untuk keluar bekerja, melakukan aktiviti harian. Malah penularan wabak Covid 19 juga telah menyebabkan terganggu proses rawatan kepada pesakit yang kerap kali menerima rawatan di hospital. Mesti ramai yang terpaksa untuk menunggu giliran lama untuk melakukan rawatan, mala pasti ada antara kita yang terpaksa menangguh rawatan dan juga terapi di hospital. Ini kerana semua hospital terutama hospital kerajaan perlu mengurangkan pesakit yang hadir untuk rawatan pada satu masa. Jadi oleh sebab itu, saya ingin kongsikan Pusat untuk terapi fisioterapi dan speech delay yang dibuka semasa PKP  -iREHAB

Pusat UntukTerapi Fisioterapi

Oleh kerana kekangan akibat daripada isu pandemik ini, sebenarnya kita ada pilihan lain untuk meneruskan rawatan seperti fisioterapi (physiotherapy), terapi pekerjaan (occupational therapy) dan speech therapy. Ini boleh dilakukan di iREHAB.

Di iREHAB mereka menawarkan pelbagai perkhidmatan kepada masyarakat. Ini kerana rehabilitasi adalah keperluan terutamanya selepas stroke. Mungkin ada yang kata, mahal lah nak kena pergi kepada perkhidmatan swasta, tetapi jangan risau, kerana mereka juga sangat prhatin diatas kesukaran yang dialami oleh kebanyakkan pesakit. Maka mereka menawarkan pakej rawatan dengan harga terendah. Ini juga memungkinkan pesakit atau penjaga untuk memastikan pesakit masih boleh menghadiri sesi rawatan dengan kerap untuk membantu penyembuhan.

Dapatkan diskaun menarik untuk rawatan di sini :

Pusat UntukTerapi Fisioterapi

Apa yang perlu dilakukan adalah dengan menunjukkan kad temujanji hospital sedia ada, yang memaparkan tarikh temujanji untuk mendapat harga diskaun. Jika anda antara yang mungkin mencari alternatif ini, boleh hubungi IREHAB di di 012-9061690 atau 017-9880324 untuk membuat temujanji. (T&C apply).

Pusat Untuk Terapi Fisioterapi :iRehab sebagai one stop centre

Selain dari terapi fisioterapi disini juga sebagai one stop centre untuk cuci luka dan sebagainya. Jadi boleh jadikan iREHAB sebagai lokasi pilihan anda, yang mungkin memudahkan segala urusan kesihatan.

Pusat UntukTerapi Fisioterapi

Share artikel ini, mungkin sikit yang kita usahakan, mampu mengubah nasib dan membuka peluang kepada orang lain. Untuk maklumat lanjut layari laman web dan media sosial berikut.

Fb : https://www.facebook.com/irehab.neurocare/

Ig : https://instagram.com/irehab.neurocare?igshid=19j8hbj6x7oit

Web : https://irehab.com.my/

4 thoughts on “Pusat Untuk Terapi Fisioterapi Dan Speech Delay Dibuka Semasa PKP -iREHAB”

  1. Okay macam ni ada alternatif untuk buat rawatan. Nak menunggu lama dan ramai orang tu yang leceh sikit. At least ada pusat terapi ni dapatlah meneruskan rawatan.

  2. Mudah kan bila ada pusat rawatan cam iREHAT ni. Pesakit pon senang nak dapatkan rawatan .. Tambah2 di musim PKPB ni byk temujanji yang terpaksa di tunda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge