Umminani

Aktiviti si abah melayan anak perempuan main

Ehm..lain anak lain tabiat nak main. Kalau UN memang jarang bagi henset, ini semasa PKP bagi sebab Un nak kena settlekan tugasan UN, dan anak-anak ada online e-learning juga. Jadi along dengan angah diberikan telefon. Un still pantau buat masa ini. Malam dah tak bagi.

Sarah dan Abah main kedai gunting rambut dan kedai jual-jual makanan.

Sarah puteri dalam rumah kami. Anak ke-3 dan seorang je dia tak ada kawan lain. Jadi biasanya abah yang jadi mangsa.

Ini namanya permainan kedai gunting dan jual-jual. Dia sukalah kalau abah melayan. Boleh deco , main jual beli buah lah. Ehm, rumah jangan harap nak lihat pemandangan yang indah, kalau dia main memang bersepah.

Biasa kalau tak dilayan, dia asyik minta kawan. Hehehe jelous abang-abang dan adik Zakkir ada kawan, dia tak ada kawan. Siap minta adik. heheheh mungkin dia rasa adik boleh terus main dengan dia agaknya. 🙂

Korang pula apa aktiviti masa cuti PKP?

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge