~Birthday ke 26 tahun~

Syukur alhamdulillah..hari ni 22 sept 2011, genap la 26 tahun sudah..kejap je masa berlalu kan. Alhamdulillah dalam masa 26 tahun ini , dikurniakan pelbagai rezeki oleh Allah s.w.t
Cerita pasal birthday ni, semalam suami buat kejutan,Belikan kek blueberry..bestnya. Malam pula , kami pergi makan di Restoran arab..nama kedai lupa la pulak.nant tgk di gambar.

Nak jadi hal, entah xtau pasal apa, mustaqim mengamuk di restoran masa makan, yg org ambik order pulak, ambik order silap..aduss..lapar masa tunggu..heran juga mana nasi xsampai2… Semua roti..heeheh apa ingt diet ke..yg best nya kebab..huh..mmg kenyang la..alhamdulillah.. Terima kasih suami yang bawa kami makan di restoran yang best. Si mustaqim pulak, buat hal..makanan dia sepahkan,dah tu xnak duduk pulak..hishh… Ehm..dah hbs makan cepat cepat ajak si suami balik la..malas nk layan mustaqim..tup tup tupp.naik je keta, dia tido..owh ngntuk rupanya..tapi kesian kat ummi..berperang sambil mkan.

Apapun alhamdulillah sebab suami raikan birthday ummi dengan surprise yang best dan banyak hadiah..crystaljug and glasses, ipad2, iron steam(hahaah ni nk bg ummi rajin rajin iron bj). and hadiah paling bets, abah bawa ummi balik kg hujung minggu sempena Hari Raya Aidilfitri lepas..heeheh maklumlah xberaya lagi kan.

Ehm..itu je la story ya..nnt nak upload pic untuk tatapan semua.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge