• Masam Manis "Life"

    ~Birthday ke 26 tahun~

    Syukur alhamdulillah..hari ni 22 sept 2011, genap la 26 tahun sudah..kejap je masa berlalu kan. Alhamdulillah dalam masa 26 tahun ini , dikurniakan pelbagai rezeki oleh Allah s.w.tCerita pasal birthday ni, semalam suami buat kejutan,Belikan kek blueberry..bestnya. Malam pula , kami pergi makan di Restoran arab..nama kedai lupa la pulak.nant tgk di gambar. Nak jadi hal, entah xtau pasal apa, mustaqim mengamuk di restoran masa makan, yg org ambik order pulak, ambik order silap..aduss..lapar masa tunggu..heran juga mana nasi xsampai2… Semua roti..heeheh apa ingt diet ke..yg best nya kebab..huh..mmg kenyang la..alhamdulillah.. Terima kasih suami yang bawa kami makan di restoran yang best. Si mustaqim pulak, buat hal..makanan dia sepahkan,dah tu…