BBQ Lamb KL Kemensah : makan dalam sungai

bbq lamb kl

BBQ Lamb KL Kemensah menawarkan pengalaman makan dalam sungai. Pelanggan boleh merasai keenakkan makanan di samping berehat bersama keluarga di hujung minggu. Namun begitu yang UN nak share hari ini adalah promosi berbuka puasa dalam sungai di BBQ Lamb KL Kemensah.

Pengalaman unik menikmati sajian di‘BBQ Lamb KL Kemensah’ itu turut jadi tumpuan pelancong kerana loka­sinya yang terletak hanya 2.6 kilometer dari Jalan Lingkaran Tengah 2 (MRR2) sebelum menyusuri Jalan Taman Zooview yang po­pular sebagai lokasi perkelahan di sini.

Promosi Set Ramadan di BBQ Lamb KL Kemensah

Kat atas adalah set yang ditawarkan bagi mereka yang nak berbuka puasa di sini nanti.

OPERATION HOUR FOR RAMADAN – 6May~2June 2019

4pm~6pm. River Dining. 
6pm~10pm. Berbuka Puasa. (river dining/Riverside dining) 
Pertama kali dalam sejarah, nikmati berbuka puasa didalam suasana kampung dgn masakan barbecue serta pada mereka yg mahu berbuka di dalam sungai 6pm~10pm.

Kepada yg bukan beragama islam, anda masih boleh lagi river dining 4pm~6pm setiap hari.

UN, suami dan rakan-rakan KBBA9 dah mencuba set bagi ramadan kali ini. Bagi UN menu disediakan adalah cukup lengkap bagi kita makan dan berbuka puasa. Ya, harganya juga berbaloi dan yang pasti setelah UN sendiri rasa makanan di sini, UN memang suka sangat. Cukup rasa dan memang sesuai untuk menjamu selera di dalam air.

Lokasi Sesuai untuk keluarga dan bermesra bersama kawan-kawan

UN juga tidak menafikan yang tempat ini adalah sebuah lokasi menarik untuk kita”reunite” bersama keluarga dan rakan-rakan. Jangan lupa, kalau bawa keluarga dan anak kecil, bawa juga persalinan. Sure basah 🙂

Maklumat lanjut :

Untuk tidak menghampakan keluarga anda, sila buat tempahan seawal yg mungkin. Untuk sebarang pertanyaan dan reservations sila wasap.my/60122114100. LOCATION
https://goo.gl/maps/YxpwHeR9j6p
Belakang Zoo Negara.

Sila share supaya kawan~kawan dan saudara mara yg lain tidak hampa untuk menimba pengalaman berbuka cara terbaru di Kuala Lumpur dan sekitarnya.

Note:
Sesuai utk makan 4~6org untuk set ramadhan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge