Isu Masyarakat,  Review Produk Dan "Event"

VOQQ facial wash dan cream anti aging buat wajah bertambah sihat dan cantik

Hi uols, apa khabar ? Ehm…orang pernah rasa stress tak kalau muka ada naik bintik-bintik hitam dan bila mula menampakkan tanda-tanda jeragat nak menguasai muka? Jeragat ini kadang macm parasit juga,mana tidaknya, muka bersih dan lawa terus jadi kusam. Hish paling menakutkan. Ummi dah try pelbagai cream dan juga pencuci muka. Mujurlah  bila berjumpa dengan pencuci muka dan cream anti aging VOQQ ini terus rasa puas hati.

Ummi pernah rasa stress tau, sebab salah facial muka terus jadi kusam. Malah, jadi sensitif yang amat! Ehm, salah pakai cream atau pencuci  terus jadi gatal dan miang-miang muka. Adeh, terus rasa tak confident tau! Ehm, siapa pernah alami jer tahu macamana rasa bila wajah tak berseri.

Tapi , bila Ummi pakai VOQQ ini termasuk facial wash dan cream anti aging, terus tak segan silu nak bergambar. Tengoklah wajah masa malam mess night ini, make up nipis jer dah rasa confident tau!

Kelebihan Voqq Facial Wash

VOQQ facial wash ini lain daripada lain tau. Selama Ummi dok guna pencuci muka, pencuci muka VOQQ adalah pencuci pertama buat muka rasa berangin. Seakan ada mint gitu…sejuk jer muka bila apply kat muka. Masa dok gosok wajah , rasa macam sejuk jer. Seakan akan tengah apply ketul ais… serius dalam masa yang sama buat kita rasa tenang jer!

pencuci muka VOQQ
Bangun pagi-pagi lepas minum air segelas, terus ambil VOQQ facial wash. Ehm, terus wajah jadi segar tau.
  • Diekstrak dari tomato yang kaya dengan sumber lycopene, yang membantu kondisi kulit untuk kekal muda dan anjal seperti kulit bayi. Malah lycopene membantu melindungi kulit daripada sinaran UV.
  • Membantu melambatkan proses penuaan dan kedutan pada wajah.
  • Membantu mencerah dan menyerikan kulit kusam.
  • Dapat menyejukkan kulit dan menyerap lebihan minyakpada wajah
  • Di adun bersama oat untuk membantu menormalkan pH kulit sehingga dapat meredakan gatal atau rasa tidak nyaman pada kulit.
  • Membantu menyerap kelebihan minyak, menghilangkan bakteria pada wajah, serta membantu pengelupasan kulit mati. 
  • Merupakan pelembab alami yang dapat menenangkan kulit sensitif dan kering, membantu menjaga kelembaban almi kulit, sekaligus memiliki efek anti-oksidan.

Kelebihan Voqq Anti Aging Cream

Ummi suka sangat denngan Anti Aging Crea ini sebab bila apply pada wajah rasa lembut jer. Ummi pakai ikut nasihat diberikan, 2x sehari pagi dan petang. Boleh juga pakai masa kat office,sebab duduk kat bawah aircond boleh menyebabkan kulit kering. Jadi, cream ini sangat membantu.

ANTI AGING CREAM

  • Voqqq juga membantu membebaskan kulit anda dari 10 bahan tambahan yang boleh menyebabkan kekeringan dan kekejangan  kulit seperti Surfaktan, silikon, paraben, denatured alkohol, minyak mineral, pigmen tiruan, bahan mentah haiwan, benzophenone, TEA, sulfat)
  • Krim Voqq yang dibentuk seperti natto mengambil dua kali jumlah masa untuk dicampurkan berbanding krim biasa, ini membolehkan ianya  membezakan rupa dan menghasilkan texture seperti natto.
  • Voqq aadalah krim formula buatan tangan yang bebas daripada surfaktan dan silikon, membolehkan ianya menyerap dengan lebih baik ke dalam kulit berbanding dengan krim-krim lain.
  • Proses Penguraian semula jadi menggunakan minyak dan mentega untuk mengelakkan  keregangan dan mengekalkan kelembapan dan kelembutan krim.
  • Voqq mampu menyerap ke dalam kulit dengan lebih baik dan meningkatkan kesan kulit putih dalam masa yang begitu singkat.
  • Semasa penghasilan Voqq  teknologi vakum digunakan untuk menyedut  udara yang boleh bercampur masuk ke dalam krim semasa proses pembuatan untuk lebih menghasilkan tekstur seperti natto.

Pendapat Ummi tentang Set Pencuci Muka dan Cream Anti Aging VOQQ :

Sangat membantu pulihkan kulit wajah setelah sekian lama mendera jiwa. Ehm, serius sangat mendera jiwa bila kuliT wajah tak cantik, terus hilang keyakinan, tapi kini tak lagi..sayang VOQQ.

Petikan akhbar Kosmo bertarikh 17 Mei 2017 mengenai produk penjagaan kulit muka.. VOQQ SKINCARE- Facial wash dan Anti aging cream. Anda dah baca?? Terbaikkk.. 👍👍

Siapa patut mencuba VOQQ Facial Wash dan Cream Anti Aging?

Bagi mereka yang pernah tersalah facial atau kulit wajah dah mula jadi kering serta kusam, sangat dicadangkan untuk try menggunakan Set VOQQ ini. Ummi pernah salah guna product dan menyebabkan kulit wajah berubah 200%, dan pernah rasa trauma untuk menggunakan apa sahaja pencuci muka dipasaran. Tapi , selepas try VOQQ ini, terus jatuh cinta… Ehm, Ummi dapat rasa yang produk VOQQ ini memang akan menjadi antara produk kesayangan Ummi.

Selain itu, Ummi yakin dan percaya siapa yang ada masalah macam Ummi , kulit wajah kering, kusam dan gatal akan berpuas hati bila cuba VOQQ. Yerla, Ummi ni faham sangat rasa trauma tu macamana, rasa risau nak guna produk lain tu sangat menghantui. Tapi yakinlah, VOQQ mampu membantu kita yang ada masalah kulit wajah.

Di mana nak dapatkan VOQQ?

Hotline : 019-612 8164
IG : voqqskincarehq

9 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *