Wed. Sep 29th, 2021

1 Mac lalu, Hari off day… seronok sangat bila dapat cuti ganti macam ini. Sebab apa tau? Mestilah suka, sebab Pihak Puan Norita Nordin dari Qmanda Beauty invite untuk berkenalan dengan Nur Risteena duta baru Qmanda Beauty . Produk yang di promosikan oleh Risteena adalah produk untuk kecantikkan wajah yang sangat di cari-cari iaitu Qmanda Skin Care.

Ummi sangat teruja  nak pergi. Salah satu sebab utama, nak dengar sendiri ucapan daripada Puan Norita tentang produk yang hampir setahun dikeluarkan dan antara produk yang menjadi pilihan ramai untuk cantik.

Skin care tanpa kimia
Puan Norita sangat yakin bahawa produk Skin Care keluaran Qmanda ini mampu untuk menjadi antara skin care pilihan ramai. Qmanda yakin bahawa produk Qmanda Skin Care akan pergi lebih jauh dan dikenali bukan sahaja di Malaysia , tetapi juga di luar negara.

Semasa sessi memperkenalkan Duta baru QmandaMagic Skincare , ahli kelab blogger Ben Ashaari yang sama-sama hadir adalah Nadia, Shiqqen Sattar, dan juga Bella Idura. Kami antara blogger yang kerap dan aktif ke event-event yang dianjurkan oleh mana-mana pihak. Selain dapat berjumpa kami bertuah dapat berkenalan dengan ramai lagi usahawan hebat.

Qmanda Magic Skincare Hanya Ada 3 Produk Utama

Qmanda Beauty telah hampir setahun mengeluarkan Qmanda Magic SkinCare. Yang menarik adalah produk skin care keluaran syarikat ini , mudah digunakan dan mudah dibawa. Hanya 3 produk utama iaitu,  Q’manda Magic Serum dengan Vitamin E dapat mengekalkan kelembapan kulit sekaligus merawat kulit. Q’manda Day Cream yang dapat membantu melembapkan kulit. Mengandungi SPF bagi menghalang dari matahari merosakkan kulit anda!Dan pecuci muka iaitu Qmanda Cleanser- facial treatmen.

Hanya 3 produk sahaja yang di gunakan bakal menberikan wajah lebih terserlah. Menarik sangat , bagi Ummi ianya set yang mudah dan senang dibawa dengan zaiz yang comel tapi power!

Saya ada masalah kulit yang teruk selepas salah menggunakan skin care. Kulit saya menanah dan kusam. Selepas menggunakan Qmanda Skin Care kulit muka saya kini lebih cantik dan flawless -Nur Risteena Munim

Ini adalah barisan mereka yang hebat di belakang tabir dan juga Duta Baru Qmanda Beauty. Semoga usaha dan kesatuan jiwa, pasti produk dan juga perniagaan mereka berkembang maju seperti mana telah dirancangkan. InsyaAllah.

Ini adalah stokis Wangsa Maju yang telah berjaya menjadi antara mereka yang memasarkan Qmanda Beauty secara meluas. Katanya :

Qmanda Skin Care menjadi pilihan saya kerana , mudah dan sangat berbaloi dengan harganya. Ramai kawan-kawan sepejabat dan menggunakan Qmanda Skin Care. Inilah wajah saya selepas menggunakan Qmanda Skin Care . Saya suka, produk ini bagi kulit aya lebih flawless”.

Menarik : Duta Qmanda Beauty

Qmanda Beauty
Duta Baru Pelakon Risteena Munim Duta Baru Qmanda Beauty

Untuk dapatkan produk Qmanda Skin Care :

HQ BANGI SENTRAL ⏰ 9:00am~6:00pm

HOTLINE : 018.777.2747|018.327.4770

Website : www.qmandaofficial.com

Instagram : Qmanda_beauty

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge