• Saya dan keluarga

    Selamat Pengantin Baru Naim dan Mira😍😍

    Reunion family besar sebelah mak kali ini di Melaka buat kali ke dua. Dulu ramai-ramai datang untuk majlis bertunang. dan hari Jumaat lepas, semua berkumpul untuk majlis bertandang dan akad nikah. Kami masih lagi menetap di Nur Homestay, di Taman Pokok Mangga. Memang tip top stay kat homestay ini. Tahap kepuasan hati diberi 5 bintang. Ummi dengan family gerak ke Melaka petang Jumaat. Sampai je Melaka dalam 415 petang, kami terus ke Homestay. Sampai jer kat sana, pengantin lelaki dan ready nak berangkat ke rumah pengantin perempuan. Sebabkan tadi suami masih tak solat , bila rombongan dah masuk ke rumah pengantin kami pula ke rumah jiran pengantin. Orang kampung ini…