MINUM JUS ASAM KUNYIT MADU (JAKM) TERUS TEMBAK ATAS BAWAH!

“B letihnya ..awat tak tau ,rasa sebu perut!” Mengadu kepada suami. Dia pun dah risau , ingat nak pergi ke Speedmart nak cari eno. Sekali minum manalah tau boleh melegakan sebu perut. “Sayang, yang dalam peti ais tu apa?” “Owh yaa, lupa dah ada Jus Asam Kunyit Madu ( JAKM) “.

Apa lagi terus la pergi ke peti sejuk dan capai sebotol. Dulu awal-awal beli, minum sikit-sikit je. Tapi kali ini tak tahan dengan rasa sebu dan serba tak kena. Pernah baca di facebook Ben Ashaari yang dia kalau minum sebotol terus dia telan.

Jadi, nekad kali ini mesti habiskan sebotol. Prepare dah air segelas di tepi. Sekali minum.. gurp! Aih dah tak ada rasa tengik. Ehm, agaknya masa mula-mula dulu tu mind dah set yang Jus Asam Kunyit Madu ( JAKM ) ini herba.

Tapi bila keadaan mendesak, tak rasa pagi kunyit tu. Anak-anak kata apa tau? “Ummi, sebotol habis?” “Yer la, sedap rupanya..patutlah kalau google ramai cakap Jus Asam Kunyit Madu ini best.

Kesan Awal Minum Jus Asam Kunyit Madu

Selepas tak lama selepas meneguk Jus Asam Kunyit Madu, angin keluar atas bawah. Serius badan rasa sedap sangat. Lepas tembak bawah, tembak atas pulak..cuma angin yang keluar tak nampak berkepul-kepul sahaja. Fuh, badan rasa sedap.

Tak cukup dengan angin keluar. Tiba-tiba 130pagi, rasa memulas. Argh! Apa nih.. adoilah.

Rupanya, hasil dating petang semalam makan McD semua keluar habis. Huhuu, ha.. bagusnya Jus Asam Kunyit Madu ini owhh. Rugi pula rasanya tak konsisten dari awal.

Insaf dah, lepas ni memang wajib standby dalam peti sejuk. Setiap hari minum. Bukan apa, dah restock cuma tak konsisten. Ehm.. teringat mak-mak kita dulu, kunyit dan halia makan macam ulam sahaja.

Antara khasiat Jus Asam Kunyit madu (JAKM)

😍 membantu menurunkan berat badan
😍 Bantu Rawat Masalah Kulit
😍Bantu Proses Pencerahan Kulit Secara Alami
😍Bantu Naikkan Aura Seri Wajah
😍Bantu Rawat Haid Tidak Tratur&Darah Kotor2
😍Bantu menstabilkan kolesterol dalam darah
😍 Bantu Buang Angin Dalam Badan
😍Bantu Rawat Ibu2 Dlm Pantang/Lepas Brsalin
😍Bantu Melambatkan proses penuaan(awetmuda)
😍Bantu Rawat Luka Jahitan Lepas Brsalin
😍Bantu Rawat Masalah2 Rahim/Peranakan
😍Bantu Rawat Masalah Bau Badan
😍Bantu Atasi Masalah Keletihan
😍Bantu Atasi Migrain/Kerap Sakit Kepala
😍menstabilkan gula salam darah
😍tingkatkan kesuburan suami isteri
😍 mencegah batuk/selsema/asma
😍 melancarkan sistem pencernaan

Kalau korang nak rasa boleh pm ke pages:

https://m.facebook.com/jusasamkunyitmadu/

atau wasap terus kepada Puan Azrina : 0193828369

Berkaitan :

Untuk ibu selepas bersalin

APA KATA ANA ZARIN?

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge