Minyak kelapa dara ibu bantu selesai masalah kembung dan susah berak!

Hi semua, rasa rindu pula lama menyepi kan. Apakan daya ada pelbagai isu di sekeliling. Ada tetamu datang ke rumah dan wajib disantuni dahulu. Cuma, hati ini duk menyanyi-nyanyi tak sabar sudah nak share tentang kelebihan Minyak Kelapa Dara Ibu ini. Sebulan sudah Ummi mencuba, memang terbaik.

Ingat lagi lepas bersalin anak pertama dulu. Masa tu bersalin normal, cuma bila bersalin normal rasa sakit itu mengerikan. “Terasa bagai dihiris-hiris!” Uhhhhh! Terasa sangat! Sampaikan satu tahap tu, sanggup ‘simpan’ kerana tidak mahu merasa sakit akibat dijahit! Serik. Tapi dulu orang lama memang bagi minum minyak kelapa buatan sendiri.

Minyak Kelapa Dara Ibu

Mudah dan senang la ni. Tak perlu lagi merasa sakit macam zaman kami dulu. Tambahan sekarang ini duduk dimana-mana pun boleh dapat Minyak Kelapa Dara Ibu ini.

Order online je. Seram kalau teringat zaman dulu, minyak tok buat bukan sedap macam yang di proses. Nak telan wajib tutup hidung. Sekarang kita dah tak merasa lagi buat sendiri.

Siapa yang perlu amalkan MKDIBU ini? Anda perlu miliki jika anda:
Ibu muda
Pertama kali bakal menjadi ibu
Trauma dengan pengalaman bersalin anak pertama.

Mengimpikan momen bersalin yang indah

Sesuai kan? Untuk kita yang tak bersalin lagi pun boleh amalkan minyak kelapa dara ibu ini. Hadoi, ada pulak nak menaip minyak kepala dara. Hish! Amalkan supaya maintain! Tadi yang best jumpa kawan, “Nani untung kau, masih maintain ya!”. Hahah tak caya ke?

Kelebihan selain memudahkan penghadaman adalah ianya juga boleh dijadikan minyak sapu atau minyak rambut. Dulu orang lama memang pakai minyak kelapa untuk minyak rambut dan urut. (Rujuk fb banyak testimoni).

Kiranya banyak khasiat , cuma semakin lama semakin menyepi. Syukur Minyak Kelapa Dara Ibu ini ada untuk bantu kita. Pilihan di tangan kita , nak pilih barang branded atau pun bumiputra, tapi jangan lupa MKDI ya.

Untuk maklumat lanjut oleh ke facebook :

Minyak Kelapa Dara Ibu (MKDI)

Info Ibu Hamil

Posts Tagged with…

Reader Comments

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge