• Food Review,  Saya dan keluarga

    Bakar-bakar Steamboat di Bangi Lokasi Pilihan Keluarga

    Cuti Hari Krismas, kebetulan mak datang ke rumah kami. Jadi, walaupun excident sekali lagi kami tetap usahakan untuk bawa mak jalan-jalan dan makan-makan. Mula-mula plan untuk ke IOI Mall, siap punya segak dah, pakai foundation semua dah nak melawa ;), , tapi sampai jer di IOI Mall Ummi masih rasa nak makan steamboat. Asalnya malam sebekum tu ada cari di facebook, lokasi terdekat di Beranang. Tunjuk kedai dekat suami, katanya macam tak best. Ehm, penting peniaga buat kedai lawa-lawa dan presentation cantik tau, tengok ada customers yang melihat sahaja dah boleh decide nak makan atau tak di kedai anda. Jadi, bila dah sampai IOI Mall, Ummi rasa nak ke Bakar-bakar Steamboat…