Review

Lazz Susu Kambing Asli atau perisa semua sedap dan untuk seisi keluarga

Mudah lapar dan sedang berusaha untuk turunkan berat badan? Beberapa bulan lepas, Ummi stress yang amat. Tetapi, rezeki jumpa susu kambing Lazz.

Dulu stress sebabnya berat naik 4kilo. Hahaha Ummi bukan kategori kurus, tapi bukanlah juga gemuk gedempol.

Kiranya, moderate  dan masih obese kalau ikut BMI. Usaha juga nak turunkan berat badan ini. Hanya 2 bulan kurangkan gula. Bukan tak ambil terus, tetapi  kurangkan gula sahaja.

Kalau hari kerja, memang tak sempat nak breakfast di rumah. Pula sekarang ini, macam pelabur saham  tegar. Jam 9 setiap pagi dah standby dalam bilik meeting. Kami ada taklimat setiap hari. Kerja dan kerjaa..

Breakfast segera? Ya dengan susu kambing Lazz Kurma, Susu Kambing Lazz Asli atau dengan Lazz Cafe.

Pagi-pagi ,selesai dhuha wajib minum segelas Susu Kambing Lazz. Berada 2 jam dalam bilik meeting bukan lagi masalah.. perut tak bunyi macam biasa. Dan rasa selesa.

Lazz Susu Kambing.

Lazz Susu Kambing ada 2 perisa utama iaitu Lazz Susu Kambing Kurma (high demand) dan Lazz Susu Kambing Asli. Ada juga Lazz Cafe. Ini favourite Ummi, hantu kopi.

Siapa boleh minum Lazz Susu Kambing?

Lazz Susu Kambing ini sesuai untuk semua peringkat umur.

Mudahnya, satu susu satu keluarga. Dari usia anak sampai la datuk nenek boleh minum Lazz Susu Kambing.

Cara Pengambilan :

Sehari satu atau dua sachet  memadai. Minum pada waktu pagi dan malam. Nak tahu? Siapa yang insomia sangat digalakkan minum Lazz Susu Kambing sebelum tidur. Lepas minum, tidur selesa dan nyenyak.Tak caya kena cubalah. 😄

Keistimewaan Lazz Susu Kambing

Susu yang tiada bau kambing:

Serius boleh minum dengan nyaman. Rasa sedap dan confirm boleh jatuh hati.

Ada delivery Service:

susu kambing

Tak tahu nak beli dimana? Masih tak tahu pada siapa nak order? Ha… lepas ni klik sahaja  www.lazzdelivery.com. Mudahkan?

Satu Keluarga Satu Susu

Jimat, pilihan seisi keluarga. Boleh diminum dari umur kanak-kanak sehingga dewasa. 😍 Jom sama-sama kita beralih kepada susu lazz.

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge