Mak, terima kasih atas doa mak😍

You may also like...

3 Responses

  1. Julia Johari says:

    Alaaaa kenapa ni menitis air mata baca entry ummi…julia pernah buat apa ummi cakap…meraih doa mak…doa mak mahal sgt2…nak redha dia…sbb kita boleh pergi dgn tenang dengan redha mak…sebak!

  2. anuar says:

    Alhamdulillah… rasa seronok membaca entri ini.. Tahniah kerana berjaya menjadi anak yang baik.. pasti sejuk perut ibu yang mengandung, melahirkan dan membesarkan..
    anuar recently posted…Hadiah-hadiah berjumlah RM50 Ribu untuk dimenangi dalam Cabaran Affiliate MEGA 2017My Profile

  3. nadia johari says:

    mak memang macam tu, selalu cakap taknak..hehe..tapi sebagai anak kita belikan je

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge