Silaturrahim

Entry ke…xtau berapa dah..heheh malam ni 6hb feb 2012, bersama dengan suami/teman setia hehee dan makcik mita pergi jumpa kawan lama nama Kak Jah..dulu masa kerja di JKR Pulau Pinang. Ramai lagi kawan masa di JKR 2007, tapi tak sempat nak jumpa semua orang. Kebetulan duk di USM dekat dengan rumah Kak Jah ni, sempat …

Kapitan *Tandoori Nan

Assalamualaikum , entry kali ini nak share keseronokkan makan Tandoori Nan di Restoran Kapitan , Penang. Semalam 1/2/2012 habis kelas JUE200 di USM dalam jam 11lebih kurang, rasa lapar..heheh sebab dah biasa dengan Penang ni suatu ketika dulu(thn 2007) maka ajak husband pergi tengah Town, Restoran Kapitan. Kat sini famous tandoori nan, jadikan cerita jam …

~My Hero~

Enrty hari ini tajuk, My Hero… Memperkenalkan seseorang hari ini, ini adalah suami saya , nama Muazam..heeeh kerja? tengok je baju dah tau kan kerja apa..xpayah nak explain lagi.. Ini masa OPS Sikap ke 25 Tahun Baru Cina. Masa ini suami kena penugasan luar ke Utara..(masa ini juga la membujang selama 10 hari..) tapi xterasa …

Rename Blog

Wajah lama Blog http://kakchiknanie.blogspot.com/ hehehe kalau sebelum ni nama blog INDAHNYA KAYANGAN sekarang kena pikir nama yang lebih sesuai… Sebabnya tau x kenapa? Ha..kalau Indahnya Kayangan ni , sesuai untuk Ummi (saya) dengan Mustaqim je..sebab kami org PERLIS. Suami? HEHEHE nun jauh ke JOHOR..maka x sesuai la kan…. xpe la . anyway thanks kat adik http://www.facebook.com/QistinaSalena kerana designkan blog …