Malam Mess Bersama Suami Tercinta

 Sambutan Mess Night di Hotel Nikko Jalan Ampang Kuala Lumpur.Pastinya hari yang indah pergi majlis bersama suami tercinta. Terima kasih suamiku kerana sentiasa menemani isterimu..Majlis ini untuk menyambut KPKL yang baru, Tapi Pastinya aku lebih meraikan suami tercinta sempena pertukarannya ke KL..Semoga kebahagiaan kita dan kerjaya yang menjadi rezeki keluarga kita bertambah berkat dengan izinmu …

Susu Untuk Anak

Selain susu ibu, anak juga pastinya perlukan susu tambahan kan..anak aku -Mustaqim hari ke-2 dah mula minum susu tambahan..maka, aku dan suami pilih susu anmum…Mula-mula survey harga susu di pasaran… Harga di pasaran “peneraju harga terendah”..RM 45.9…survey lagi…di “bandingkan harga kami” RM 43.90…Rupanya ada lagi murah di Kulim, hanya kedai menjual barangan bayi, harga hanya RM 41.90…wah, …

Mustaqim Dapat Mainan

Ehm, aku suka, ni la gelagat anak kesayangan aku yang suka sangat bila dapat mainan…hehehe teringat dulu masa kecik-kecik xdak pula aku dapat mainan macm ni..Tapi suka-suka mustaqim ni ummi ngan abah la penat pastinya. Tau sebab apa??ehm apa tidaknya mustaqim mana boleh duduk lagi..so, ummi ngan abah kena bantu.. Tengok la..ada je aksi anak-ku …

Kisah Burger

Setiap hari balik dari kerja,rasa bosan nak makan nasi . Sebabkan adik aku suka makan burger,mula-mulanya kami beli burger yang di jual depan nursery anak aku-Mustaqim. Sedap…!!! Malam berikutnya, nak beli lagi al-maklumlah sedap…tengok-tengok tutup pulak…Okay, cuba lah di gerai yang nampaknya macam best, sebab ramai orang beli… U-turn kereta,stop…hehe “kak, burger ayam 3 ye..” …