Wed. Aug 4th, 2021

Mencari baju blouse kanak-kanak muslimah online? Nak cari di mana baju yang boleh bagi anak-anak bergaya dengan sopan? Selain shopping di Hari-Hari Official , ini tempat yang UN biasanya shopping.

Blouse kanak-kanak muslimah

Ini dia nak share, baju-baju pilihan UN untuk Sarah. Baju pilihan Sarah dan Un ini kain cotton, selesa dan labuh. Alhamdulillah dah lama pakai pun kain masih elok. Baju ini boleh buat pakai harian mahupun untuk jalan-jalan. Baju blouse kanak-kanak muslimah kalau nak cari yang sopan yang bukan cartoon susah juga , tapi UN jumpa di PDI Kids. Baju labuh, kain cotton dan harga mampu milik.

Blouse kanak-kanak muslimah; Pelbagai pilihan saiz dan corak menarik

Di Padini.com pelbagai baju kanak-kanak ada, untuk lekaki atau perempuan. Actually banyak lagi pilihan lain, ada juga baju orang dewasa, tapi kali ini UN share baju BLOUSE kanak-kanak sahaja ya.

Blouse kanak-kanak muslimah
Blouse kanak-kanak muslimah

Ini salah satu yang Sarah sempat gayakan. Bagi UN cantik dan sopan. Range harga sehelai dalam RM19.90 sahaja. Jadi berpadanan kalau nak pakai setiap hari sepanjang kelas PDPR ini dan untuk kegunaan harian. Untuk saiz kakak, UN ; saiz 4-5 dan 6-7.

Tatacara kelas PDPR

1) Hadir atau ‘join’ pada masa atau 5 minit awal dari yang telah ditetapkan guru

2) Memakai pakaian yang kemas dan sesuai

3) Duduk di tempat yang sesuai dan selesa untuk sessi pembelajaran

4) Mematikan Mikrofon atau pembesar suara ketika guru mengajar

5) Memastikan kamera sentiasa ‘on’ dan tumpukan perhatian kepada guru

6) Mikrofon hanya ‘on’ untuk bertanya atau menjawab soalan sahaja

7) Membaca doa menuntut ilmu sebelum dan selepas kelas

Semoga perkongsian ringkas macam ni membantu ibu-ibu terutamanya yang mencari baju-anak secara online. Kalau dah buntu memang google ada jawapannya. Jadi ,kita pun dah jimat banyak masa untuk keluar shopping , lagi pula PKP ni mana ada kedai baju dibuka. Elok sangat shopping keperluan secara online, kita jaga kita. InsyaAllah kalau ukur elok-elok , baju yang dipilih sesuai dan selesa di pakai. InsyaAllah , selamat shopping 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge