Fri. Jun 18th, 2021
beli baju sekolah online

Sat je masa berlalu.Pejam celik tahun 2021, 3 orang dah nak sekolah. Along darjah 5 tahun depan, Angah darjah 2, dan Sarah dah nak naik darjah 1. Alooo looo… ummi dia pun teruja tau..mampu ke kakak Sarah usung beg ini. Sebabkan nak bagi depa semangat nak mulakan sessi baru 2021, jadi Ummi dah prepare baju sekolah awal². Haaaa.. barulah semangat nak belajar dan ulangkaji. Semua ini order online di ThomX School . Kalau korang nak beli baju sekolah online di ThomX School tau. Sure puas hati.

beli baju sekolah online
beli baju sekolah online
beli baju sekolah online

Beli baju sekolah online lebih mudah dan berbaloi.

Tahun 2021 UN ada 3 orang anak yang sekolah rendah. Jadi dapatkan sorang 3pasang. Kos ikutkan memang mahal la untuk seorang , tapi +- dengan diskaun % memang berbaloi sangat. Daripada kos asal Rm621++ , selepas diskaun hanya Rm500+. Jimat banyak, dan mmg berbaloi. Kain baju sekolah ini pun sedap, tak nipis sangat. Untuk ibu ayah yang kali pertama mencari baju sekolah anak secara online, belian di Thomx School adalah pilihan terbaik. Beli baju sekolah online lebih mudah dan berbaloi. Jimat masa dan juga keselamatan terjamin.

Kelebihan beli baju sekolah online di Thomx School –

beli baju sekolah online
  1. Ukuran yang disediakan dalam website, boleh dipercayai 100%. Tidak ada beza. Ibu ayah pastikan ada tali tape untuk ukur saiz yang tepat. Supaya tidak berlaku kesilapan.
  2. Kualiti kain – kualiti kain untuk baju sekolah anak lelaki atau perempuan-keduanya okay dan sangat berkualiti. Tidak terlalu nipis, untuk anak lelaki kalau tak pakai singlet pun masih okay. Kain pun sedap dipakai. (Try beli 1 pasang dulu kalau tak yakin, tapi Un sejenis yakin, terus beli 3 pasang.)
  3. Warna biru nila – Un pilih biru nila, warna biru nila tapi tak lah terlalu biru. Sesuai untuk kegunaan sekolah.
  4. Mudah digosok dan tidak mudah renyuk.

Pic akhir, seharian sessi photoshoot tengah panas terik depa menggayakan baju sekolah ini pun tak ada masalah. Selesa untuk kegunaan harian.Sharing ini maybe membantu parents mencari baju sekolah secara online disaat pandemik Covid19. Semua hujung jari.

Share post ini untuk lebih ramai kawan² kita dpt manfaat dan memudahkan urusan kita semua.

Terima kasih pada semua yang share.. semoga sikit yang dilakukan, memberi manfaat pada orang lain. 😘https://thomxschool.com/

2 thoughts on “Beli baju sekolah online di Thomx School”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Notice: Constant WP_USE_THEMES already defined in /home/umminani/public_html/index.php on line 14