Beg Coach Kualiti Outlet Di Sellection.com ; Tahniah sayang

beg coach di sellection.com

Tahniah dear husband atas kenaikkan pangkat dan comfirmation dalam jawatan. Bukan mudah, tapi rezeki Allah tepat pada masanya. Beg Coach Kualiti Outlet kat Sellection ini antara yang terbaik boleh kita shopping tau.

Dan memandangkan beberapa bulan lalu sangat kalut dan sibuk, semalam baru dapat bawa kesayangan untuk dapatkan hadiah kejayaan nya. Tak besar cuma beg sahaja sebagai hadiah untuk meraikan kejayaan suami.

Jika mencari beg coach – kami lebih percayakan Sellection.com , ya barangan disini original outlet USA. Walaupun harga banyak perbezaan dengan harga di KLCC. Situ butik original Coach, sini original outlet, beza tapi kualiti masih terbaik.

Beg Coach Kualiti Outlet
Beg Coach Kualiti Outlet
Beg Coach Kualiti Outlet
Beg Coach Kualiti Outlet
next aim nak yang ni..kakak pun ada pilihan hati sendiri:)

Menarik disini, beg yang dibawakan sentiasa up to date, ada je setiap minggu beg terbaharu. Design dan bentuk yang memang kalau kita jenis nak bergaya ni, rasa nak rembat je semua tau. hahahaha nak beg apa, tote, sling bag, backpack…haaa semua ada tau. Mai la tengok sekali. Ada juga wristlet dan lain-lain wallet la pouch la, hish memang buat i tergoda tau. Dah cakap dengan husband i will be back tau ..hehehe nak saja memborong lagi beg disini.

Beg Coach Kualiti Outlet Saja jalan-jalan di area KL Tower sambil bergambar 🙂

Beg Coach Kualiti Outlet
Beg Coach Kualiti Outlet yang lawa
Beg Coach Kualiti Outlet

Seronok tengok suami gembira dan doakan semoga un murah lagi rezeki selepas ni ya.. Tahniah Husband 🙂 Okay kalau korang ada nak beli beg tapi jauh, cuba tengok web site atau pergi tengok di facebook depa, memang boleh meracuni permikiran tau > Branded Bag By Rafidah. Sini macam-maca tengok admin update, memang rasa nak je melawat pages ni setiap hari, tambahan lagi waktu rehat tengahari tau..hahahah ada je nak usha-usha tengok 🙂 So , korang kalau masuk fb pages depa, zikir banyak-banyak.. +zikir macam ni “Ya Allah , satu hari kurniakan aku rezeki untuk dapat beg yang aku idamkan”. Amacam? Boleh .. hehe hokay jangan terpengaruh okay. hahahahahah

Done pengaruhi Ben Ashaari juga dapatkan beg COACH di sini untuk wife. 🙂

5 thoughts on “Beg Coach Kualiti Outlet Di Sellection.com ; Tahniah sayang”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge