KEDAI EMAS HAJJAH HALIJAH
Isu

Kedai Emas Hajjah Halijah ; Harga Murah di Kedah

Kedai Emas Hajjah Halijah  (KEHH) bukan lagi nama asing dalam dunia pasaran emas di utara khasnya. Apabila berbicara tentang emas, mana-mana lelaki atau wanita pasti akan tertarik dengan keindahan dan kecantikkan serta aura emas. Memiliki emas bukanlah sesuatu yang sukar, ianya atas daya usaha dan keinginan memilikinya. Waima dengan harga yang tidak terlalu mahal, kita masih boleh memiliki emas di Kedai Emas Hajjah Halijah. Harga yang ditawarkan juga amatlah berpatutan.

Kedai Emas Hajjah Halijah – Ilmu Emas Setiap Hari di Facebook

“Boleh saya tau bila sesuai beli emas? – Jawapan oleh Tuan Shaiful Hj Shukri


Sini, macam-macam design ada. Nak saiz kecik, besar semua lah ada. Nak bagi hadiah tunang, hadiah anniversary ke..atau beli untuk simpanan masa depan semua boleh.
Kalau dah terfollow dan terbeli jangan risau, ada caranya boleh dapat di tangan , tanpa mengira jauh mana kita berada. emas akan sampai jua.. ewahh!
Kami dah…awak bila lagi nak membeli belah di Kedai Emas Hajjah Halijah??

Harga emas di pasaran ada kala naik ada kala turun. Kalau ditanya pada sesiapa pun, kebarangkalian mereka jawab lebih baik membeli emas ketika ada duit dan harga emas turun. Sebenarnya ada beberapa faktor lain yang harus kita ingat bila masa yang sesuai untuk membeli emas. Cuma perkongsian pengalaman yang lepas mendewasakan kita dalam membuat keputusan, mula dengan jadual dan emas ditangan mesti lebih faham jika selalu asyik membuat andaian.

Analoginya, jika berlaku sebarang acara sukan terbesar di Malaysia, mesti tertinggi adalah mendapat pingat Emas, ianya adalah menandakan kita yang terbaik.

  • Banyak faktor ketika membeli dan menjual, yang pasti membeli dengan elmu, elmu akan lebih mendapat kejelasan. Pilihan ditangan kita, nilai emas bukan andaian emas.

Kedai Emas Hajjah Halijah – Pilihan Nombor 1 Rakyat Kedah Dan Keistimewaan Daftar Ahli

Kedai emas ini adalah pilihan nombor satu Rakyat Kedah terutamanya. Mereka ada beberapa cawangan di utara semenanjung iaitu di Perlis, Jitra, Alor Setar dan di Sungai Petani. Mereka menawarkan harga yang luar biasa menawan hati dan mampu dimiliki oleh sesiapa sahaja. Tambahan lagi, apabila menjadi sebahagian daripada ahli kedai ini, harga yang diberikan jauh lebih murah daripada pasaran biasa. Daftar sahaja keahlian dengan kedai emas ini dan lebih banyak ganjaran istimewa akan kita perolehi sebagai pelanggan setia yang sentiasa menyokong mereka.

KEDAI EMAS HAJJAH HALIJAH DI PERLIS

Selain daripada menjadi ahli, ada pelbagai hadiah istimewa ditawarkan kepada setiap pelanggan kesayangan mereka. Jadi, kenalah follow facebook Kedai Emas Hajjah Halijah dan set sebagai “See First” supaya setiap update tentang tawaran mereka tidak terlepas.

“Nani, duduk semenyih belilah emas di “sana”, murah dah dekat sangat tu dengan Semenyih”.

Ini antara yang saya pernah ditawarkan dan disyorkan untuk membuat pembelian emas. Namun saya amat yakin dan percaya dengan kualiti emas yang dihasilkan oleh Kedai Emas Hajjah Halijah. Ianya lebih mendapat sentuhan halus, rapat dan kualiti barang yang dihasilkan amat memuaskan hati. Mereka menjadikan motto,  “Kepuasan Pelanggan,Keutamaan Kami”.

Kualiti Emas terjamin

KEDAI EMAS HAJJAH HALIJAH MURAH DAN KUALITI TERBAIK
Kedai Emas Hajjah Halijah (KEHH) bukan lagi nama asing dalam dunia pasaran emas di utara khasnya.

Owh ya, jika anda sememangnya adalah pelanggan KEHH, Tawaran cuci emas adalah percuma disini. Selain itu, kita orang perempuan mestilah sentiasa nak follow design terbaru, jadi jangan risau di KEHH ini, belian semula emas adalah dengan harga yang tinggi. Jadi jika berhajat untuk trade in barang kemas, silalah ke KEHH. Mana-mana cawangan adalah terbaik selagi ianya adalah KEHH.


Cik Sarah yang telah memiliki cincin sekecil-kecil saiz. Semuanya ada di KEHH.

Terbaiknya, di KEHH mereka amat menjadikan kita sebagai pelanggan dengan menjaga value serta prinsip saling menghargai. Jadi, berseronoklah membeli belah di Kedai Emas Hajjah Halijah. Selepas membeli, ada sahaja cenderahati yang bakal dibawa pulang. Sememangnya, jika ke KEHH, masuk dan Keluar dengan senyuman yang takkan lekang daripada wajah setiap insan. Termasuklah Cik Sarah yang telah memiliki cincin sekecil-kecil saiz. Semuanya ada di KEHH.

KEDAI EMAS HAJJAH HALIJAH

Raya dah dekat, apa tunggu lagi..jom cuci mata beli barangan yang boleh menjadi asset kepada kita. Baju raya sepasang dua sudah memadai, tetapi emas akan membantu kita menjadi lebih kaya dan beraura. Sama-sama jimat, sama-sama kita menyimpan demi masa depan. Biar maca orang dahulu, beli masa murah, bila anak nak masuk universiti pada puluhan tahun mendatang, kita dah punya sumber kewangan yang utuh. Selamat membeli belah di Kedai Emas Hajjah Halijah.

Jika anda sememangnya pengemar, pengumpul dan suka menjadikan emas sebagai pelaburan, wajib untuk ikuti facebook Kedai Emas Hajjah Halijah dan juga follow rapat dengan usahawan emas ini iaitu Tuan Shaiful Hj Shukri. Beliau banyak berkongsi tentang nilai, keperluan dan masa sesuai menjadikan emas sebagai simpanan. Banyak lagi ilmu yang beliau kongsikan dengan pengikut di facebooknya. (facebook KEHH)

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *