KBBA9,  Review Produk Dan "Event"

RAYA SAKAN ZY PHYTO & PELANCARAN ZY HERBAL SCIENCE SDN BHD KING OF OEM TERUS MAJU DALAM PERNIAGAAN PEMBEKALAN HERBA DAN PRINTING TSHIRT

Hi semua selamat berhari raya. Masih dalam mood raya kan. Kami pun beraya sakan. Hari Sabtu lalu, seawal jam 11pagi kami sekeluarga dan keluar untuk open house  dan meraikan rumah terbuka bertemakan Rakan Sakan Zy Phyto & Pelancaran Zy Herbal. Tahniah Zy Phyto dan Zy Holdings.

RAYA SAKAN ZY PHYTO
& PELANCARAN ZY HERBAL SCIENCE SDN BHD. Pada 30 JUN 2018 | Sabtu, Dengan kerjasama ERAT COMMITTEE

Lokasi: ZY HERBAL SCIENCE SDN BHD, Bandar Puncak Alam.
Event Organizer: ZY Holdings Sdn Bhd
Event Decoration: ZY Printpack Sdn Bhd

Kami keluar dengan gembiranya sekeluarga. Pasang Waze tetapi sebabkan dah selalu ke Puncak Alam, kami yakin dengan haluan sendiri. Waze bukan lagi panduan. Tapi sampai kawasan sesak, mula berbelah bahagi samada nak follow wze atau gerak hati. Hati kuat berkata, WAZE lebih benar dan tepat. Maka, sebulat suara setuju untuk menggunakan WAZE. Nak tahu? sesat sana sini akhirnya perjalanan kami mengambil masa hampir dua jam demi hadir untuk sampai le Zy Phyto  Sdb Bhd.

Zy Phyto
RAYA SAKAN ZY PHYTO & PELANCARAN ZY HERBAL SCIENCE SDN BHD KING OF OEM TERUS MAJU DALAM PERNIAGAAN ZY PHYTO FOKUS PEMBEKALAN HERBA , OEM DAN PRINTING TSHIRT

Zy Phyto – Raya Sakan Dan Pelancaran Zy Herbal Sdn Bhd

Selesai menjamu selera, kami pun menyaksikan Majlis Pelancaran Zy Herbal Sdn Bhd. Mereka telah berjaya untuk mengembangkan perniagaan ke satu tahap yang membanggakan sehingga sebuah syarikat yang terkenal dengan tagline #Kingofoem kini berjaya memiliki serta berpindah ke premis baharu. Tahniah.

Pengenalan Saudagarherba.com

ZY Herbal Science Sdn Bhd atau lebih dikenali dengan nama Saudagarherba.com merupakan sebuah anak syarikat kepada ZY Phyto Holdings Sdn Bhd yang menjalankan aktiviti perniagaan sebagai pembekal bahan mentah kepada peneraju industri produk kecantikan dan kosmetik.

Ianya telah ditubuhkan pada tahun 2016. ZY Herbal Science Sdn Bhd adalah salah sebuah syarikat perdagangan di Malaysia.
Fokus utama ZY Herbal Science Sdn Bhd adalah membekalkan bahan mentah termasuklah ekstrak herba, serbuk dan cecair yang mendapat permintaan tinggi di pasaran khususnya di dalam sektor pembuatan produk kecantikan dan kosmetik. ZY Herbal Science Sdn Bhd tidak hanya memilih mana-mana herba tanpa mengetahui manfaatnya.

Kami memastikan kualiti setiap bahan memenuhi dan mencapai piawaian kebangsaan bagi produk makanan dan kesihatan.

Herba kami terbukti secara saintifik oleh penyelidikan dan memberi manfaat kepada pengguna. Kini, keperluan untuk produk halal semakin meningkat dan telah mendapat perhatian utama di kalangan masyarakat dunia. Justeru itu, kami melengkapkan produk kami dengan sijil halal dari JAKIM.

Syarikat Zy Phyto – Miliki Anak Syarikat Percetakkan T-Shirt

Selain menjalankan perniagaan herba. Kini Zy Phyto menggorak langkah dengan pemilikan dan penubuhan anak syarikat percetakkan T-Shirt.

Jadi bagi mereka yang berhajat untuk membeli dan mencetak T-Shirt secara pukal boleh berhubung dengan mereka.

Terima kasih kami ucapkan kepada pihak Zy Phyto atas kerjasama ini dan menghadiahkan kami kegembiraan tidak terkata. Terima kasih juga atas pemberian cenderahati ini.

Kerjasama Zy Phyto Dengan Kelab Blogger Ben Ashaari

Tidak tergambar kegembiraan kami bukan hanya di wajah, malah kami lebih gembira dengan kejayaan Zy Phyto sebuah syarikat pemilikan Melayu yang berjaya dan menjadi kebanggaan usahawan sertaasyarakat Malaysia. Tahniah Zy Phyto. Semoga terus maju dalam usaha melahirkan lebih ramai usahawan berjaya.

Info tambahan :

https://www.facebook.com/mysaudagarherba/

web : http://herba.com

http://www.zyphyto.com

https://web.facebook.com/zyphytogroup/

 

7 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *