Butik NovemberMate Sedia Design Terbaru Baju Kurung Raya 2018

Butik NovemberMate Sedia Design Terbaru Baju Kurung Raya 2018. Pelbagai design ada samada moden atau kontemporari. Melangkah masuk kesini sangat mengujakan. Rambang mata mencari design yang sesuai yang tubuh badan. Dalam kalut Ummi mencari baju sendiri, si kakak dah terpaut dengan design baju kurung raya 2018 di NovemberMate di Bangi ini.

butik baju raya 2018,butik baju raya 2018,design baju raya 2018, fesyen baju kurung moden 2018, fesyen baju kurung moden 2018, butik baju di bangi,
Butik NovemberMate Menjadi Pilihan Ibu-ibu mencari baju raya dan juga baju persalinan harian.

Pelbagai jenis rekaan disediakan untuk seisi keluarga, tanpa kira umur. Kiranya jika datang kesini boleh bawa anak, kakak, adik dan mama sekali. Sekali borong dalam satu butik. Best kan, pakai baju raya sama-sama. Pilih nak design mana, warna apa.. kiranya awesomelah shopping disini.

Butik NovemberMate juga menyediakan koleksi pakaian baju kurung raya untuk si cilik

Butik November Mate juga menyediakan koleksi pakaian baju kurung raya untuk si cilik bergaya. Comel jer Cik Sarah mengenakan baju kurung daripada Butik ini. Agaknya manakah pilihan Cik Sarah? Ummi pecah rahsialah, sebabkan kami semua tema hijau, jadi Cik Sarah pun hijau jugalah. Tapi nak tahu? Masa Cik Sarah sarung baju ni, Angah jelous! Mengamuk nak juga baju raya, malangnya baju raya lelaki tak dijual disini. Sorry Angah! Ummi dengan Sarah je boleh shooping sini.

Inilah CEO butik ini. Korang tengok sendiri Puan Intan menggayakan busana raya 2018. Lawakan! Terpaut hati , jiwa dan raga!

Baju raya ada juga biskut raya di jual disini

Selain baju raya ada juga biskut raya di jual disini. Oleh itu, kalau nak order kenalah dengan 167 Bakes. Biskut disini semua sedap-sedap. Rasa biskut mahal dan premium. Boleh rasa setiap kunyahan itu, betapa nikmatnya biskut yang dijual ini. Jika nak usha boleh ke Instagram  : @167Bakes.

NOVEMBERMATE

Selamat shopping raya. Boleh shopping disini setaip hari. Untuk maklumat lanjut layari facebook dan Instagram mereka. Jika kelapangan boleh terjah ke butik juga. DibawahUmmi sediakan info untuk mereka yang ingin wallkin. Selamar membeli belah.

Info :

Facebook : NovemberMate – https://www.facebook.com/NOVEMBERMATE

Instagram : NovemberMate –  https://www.instagram.com/novembermate/

Belian secara online:
WA 016 6086 277 (link in bio)
.
Walk In:
NOVEMBERMATE (Level 1)
1-11-02 Bangi Sentral
Jalan Medan Pusat Bandar 7
43650 Bandar Baru Bangi
Selangor
.
Landmark:
– Same block as LeeyanaRahman
– Behind Wisma PKNS

Posts Tagged with…

Reader Comments

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge