• Saya dan keluarga

    Unplan untuk bercuti ke Glory Beach Resort

    Wahh..kami dalam mood holiday lagi ini sebenarnya. Hujung minggu lepas, unplan untuk bercuti ke Glory Beach Resort dan Pantai Port Dickson. Memang tak plan. Sabtu lepas, Ummi kerja sebagai pegawai bertugas JSPT, bawa anak-anak ke pejabat. Sebabnya, abah depa ada aktiviti Mara Lasak dan berbasikal. Balik tu , dah sampai rumah jam 9malam. Letih memang lah letih. Rasa tepu dah kepala hotak ini. Jadi, dalam masa sama plan sorang-sorang nak ajak keluarga bercuti. Balik tu terus beli sardin, jadi tak jadi lain cerita. Yang penting masak jer dulu. Balik tu, lepas dah siap masak. Barulah cari hotel, cari guna TRAVELOKA, gunakan juga BOOKING.COM. Online juga membantu. Serius harga murah kalau…