3 tips menjaga keselamatan anak ketika keluar

You may also like...

10 Responses

  1. raihanah says:

    thanks tips ni ummi, ramai yang alpa kadang tu

  2. ewanthology says:

    tips yg bagus.. terima kasih… nampak simple tetapi tak ramai ibubapa sanggup keluar duit untuk beli car seat dan tali keselamatan tu.

  3. anuar says:

    Perkara ke 3 tu memang wajib saya laksanakan untuk 4 orang anak saya..
    Setiap kali sampai ke shopping complex sahaja ambil satu troli sumbat semua dalam troli… senang nak jaga..
    anuar recently posted…Cara-cara Menyemai dan Menanam Pokok Rock Melon ke dalam PolibegMy Profile

  4. sueizza says:

    baru semalam tengok kat wanita hari ini ,ibubapa cuai nyawa anak tergadai huhuuuu tq tips ni UN

  5. jida says:

    kalau ke tempat yang sesak seperti pasar raya, mak ayah memang kena perhatikan anak-anak kecil 24jam. Lagi-lagi yang aktif. Seriau woo kalau anak hilang..Menangis tak berlagu la.

  6. Lynda says:

    Seriau baca tentang hal anak2 kecik ni. Moga anak2 kita dilindungi oleh NYA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge