Hilang Mood Bila Blog Asyik Kena “Suspend”!!!

Minta maaf sangat kepada pembaca blog Ummi yang ada klik link daripada facebook atau google nak baca tentang apa-apa info, tapi blog ada masalah!. Adeh ini dah kali ke 3 terjadi sebab high load! Banyak sangat spam berlaku.

Mujur la dengan GB Network, buka waktu malam dan hantar tiket pun ada respon. Kalau tidak mau la Ummi peram blog ini dengan biar ianya menyepi selama beberapa hari.

Apa yang suka sangat spam komen niiih. Adeh banyak lagi blog lain kot! Hahaha Ummi cakap macam la depa faham kan. Okay la. nak ucap Thank you kat : GB Network Sebab selalu mudahkan urusan UMMI.

Mood malam minggu nak menulis kembali ceria .

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge