Mencari Barang Yang Hilang

Assalamualaikum, Hai semua..nani dalam kesusahan ni..aduhai, tabiat buruk nani adalah letak barang dan tak ingat dimana. masalah ni,sebabnya barang yang hilang tu adlah kad pelajar usm. Aduh, intensif dah nak […]

Perkongsian ilmu ..

Rabbighfirli.. (Tuhanku, ampuni aku..)Diamlah sejenak, buka dada dan diri kita untuk menerima ampunan dari Allah seperti membuka diri ketika merasakan hembusan angin sepoi-sepoi atau menerima curahan air hujan ketika kita […]

Pertukaran tempat kerja

Hai semua, ni nk share hal kerja..kalau dulu saya pegawai penyiasat trafik…and now no more investigate about accident. Hehehe alhamdulillah saya ditukarkan ke cawangan tatatertib dan kebajikan trafik. oFfice hour […]