Shimono Multifunctional Core X Blender
Umminani

Shimono Multifunctional Core X Blender Review

Bisimillahirrahmanirrahim. Syukur atas segala nikmat yang dikecapi hari ini. Sejak PKP UN memang jadi surirumah sepenuh masa dengan belajar pun dirumah sahaja. Kali ini UN nak share Blender yang UN hanya beli di CJ Wow Shop secara online atau atas talian ketika siaran langsung. Iaitu Shimono Multifunctional Core X Blender. Ini kerana blender Philips yang macam Maria JJCM guna tu, Un punya sejak 2013 dah tak function. Jadi beli yang ini sebagai penganti.

Ini semua yang UN dapat dengan harga RM199.00 dan dapat pisau dan bekas pisau juga free.
Shimono Multifunctional Core X Blender

Ingaitkan Shimono Multifunctional Core X Blender ini biasa-biasa sahaja sebab harga pun baru dalam RM199.00, jadi tanpa berlenggah lagi, masa tu kat Gold Cost Resort Morib, terus order by phone. Apps CJ Wow Shop UN tak boleh reset password. Rugi la 5%, takperlah.

Shimono Multifunctional Core X Blender

Shimono Multifunctional Core X Blender

Jika beli blender inii, memang untung, yang kerap UN pakai adalah yang paling panjang 1 unit sahaja. Yang lain masih dalam kotak sebab tiada keperluan untuk guna. Barang yang kita dapat pun mudah di simpan. Malah jika bernasib baik dan rezeki murah boleh dapat tempat letak pisau juga. Free dalam pakej RM199.00

Ini kelebihan Blender Shimono

  • Mata pisau yang sangat tajam
  • Ringan untuk di gunakan
  • Boleh dipindahkan dengan mudah.
  • Botol kaca yang mudah dibersihkan dan selamat

Sangat menyenangkan pengguna, tekan sahaja tanpa ada button on, atau kelajuan yang berbeza 1,2,3. So, bagi UN Shimono Blender ini adalah yang terbaik untuk masa ini. Anak bujang atau orang baru kahwin pun wajib ada satu. Nak buat smoothie pun senang je. InsyAllah jimat duit makan di luar kalau rajin memasak.  J

UN pakai secara kerap untuk blender basah  seperti ikan yang dah rebus untuk dijadikan kuah laksa dan juga kerap blender cili kering untuk pelbagai kegunaan di dapur. Lain-lain kalau nak cincang bawang  UN gunakan  Russell Taylors Multifunction Hand Blender 600w HB-6.

CJ Wow Shop –  Jika beli di CJ Wow Shop?

Korang jangan risau kalau beli di CJ Wow Shop, even tidak ada warranty card, tapi korang boleh call semula hotline Cj Wow Shop , tanya bagaimana untuk mau claim warranty barang. Semua nya terjamin. Un pernah try, call Cj Hotline, yer mereka bantu kita bagi semula details pembelian untuk kita buat laporan kerosakan barang bagi membuat tuntutan claim. So jangan risau, selamat InsyAllah.

Rusell Taylors Bread Maker

Baca juga : Breadmaker Rusell Taylors

Sebenarnya barang dapur ini pelbagai jenis , pelbagai kegunaannya. Lain barnag lain function. So, kalau ada bajet lebih boleh je beli untuk mudahkan kerja kita didapur. Bagi UN asalkan senang kerja dah, sebab UN tak suka habiskan masa yang lama di dapur. Masa itu emas, maka UN cuba untuk habiskan kerja dapur secepat yang mungkin. So, jika rasa bermanfaat dan memerlukan blender yang sangat affordable dan kegunaannya pun senang- belilah blender ini .  Ini bukan review berbayar, tapi ikhlas mau share. Kalau rasa berbaloi boleh la membeli. InsyAllah puas hati.

13 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge