Review Produk Dan "Event"

Plus size butik online ; Zucca.com blouse dan tshirt lawa

Hi semua, apa khabar.. Un pagi ini ( 13/1/2019) ada di Matic. Serius, tak tipu! Haha kelas mula jam 1000pagi, tapi Un sampai 730pagi. Bukan apa, sambil duduk saja, Un boleh share dengan pembaca blog Un, tentang butik baju plus size , www.zucca.com.my . Un dah miliki 3 helai ,hasil shopping online.Huhuu 😃.

Okay, Un suka sangat dengan satu butik baju ini. Dan telah miliki beberapa set blouse daripada butik tersebut. Isunya, harga memang tahan air matalah, kalau beli lebih daripada 1. Gituuuu 😅. Jadi, Un cari, dan cari, dan cari butik online yang jual baju plus size. Akhirnya….jeng jeng jenggg.. ‘terserempak’ dengan butik www.zucca.com.my.

Zucca ; Kualiti dan saiz okay sangattt untuk plus size

Mula-mula tu usha je…serious la…memang usha je.. caya tak?? Saja la, bila usha, terklik ‘add’. Haaa…’ter’ klik je. Yer la, ingat nak simpan dulu memori , ‘add to chart’ tu.

Tetapi, apakan daya. Tak dapat menahan lagi, design memang dah lawa, harga pula murah. adoi kata orang, tak beli rugi. Nanti design yang suka habis. Barang laku keras, memang wajib la beli. Jadi, pilih demi pilih, Un dapat 3 helai.

Un pilih yang corak kotak-kotak.

Un pilih design kotak-kotak warna hitam satu. Sebab, ikutkan kami ada dinner tema Koboi., tu yang pilih kotak hitam ni..sesuai la pakai dengan jaket kulit. Bila Un dapat jer blouse ini, terus jatuuuuh cinta dengan kain dia. Serius, ringan dan lembut. Dekat pergelangan tangan ada getah, dan sikit ala saloma. Masih ada tema  casual dan santai. Suka sangat.

Design casual, pergi opis boleh pakai, pergi jalan-jalan boleh pakai.

Next , pokka dot! daripada zucca.com.my

Lengan bergetah, mudah nak tarik untuk masak atau berwuduk.

Baju biru dengan pokka dot putih sangat menampakkan ianya exsklusif (hisshh mcmna nak eja??)🤣. Ini pun Un suka, kain lembut dan flowwy bila pakai. rasa ringan je. Corak simple dan nampak mahal, walaupun harga mampu milik.

Next and last; tshirt by Zucca.com.my

dan seronok jadi kucing usik anak…hahahah

Lastly, Un jatuh cinta dengan tshirt meowww. Rasa tshirt ini membawa jiwa remaja Un kembali teserlah.gituuu.. sejukk je kain tshirt ini. Design simple, but look elegant. Boleh palai anytime , casual sangat sesuai. Pakai dengan jeans lagi nampak muda dan ceria. Meoww, meoww… 😃.

Ha..UN dah beli, dan dearies semua boleh tengok betapa excitednya Un unboxing parcel daripada zucca.com.my ni. Huhuu enjoy the video k.

https://youtu.be/Jo_wxWLGjAQ

Okaylah, bagi yang minat dan kaki shopping online, boleh layari www.zucca.com.my untuk pelbagai jenis koleksi blouse lagi.

Setakat ini sharing Un. bye!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *