Handbags owh handbags, seru jer la dekat ZALORA.

Bismillahirrahmanirrahim..buat apa tu? Hehehe hari ini Ummi ada tugas luar, jadi sebab tugas tu di Port Dicksons maka terus balik rumah lepas balik dari sana. Sambil duduk baring dan berehat terpikir nak cari hansbags baru. Yer la, lama juga tak shopping handbags ni. Ummi kalau nak mencari kat shopping mall rasa tak berbaloi, dah penat satu hal dengan anak-anak lagi.. adoi la, mana nak kelek anak mana mata nak belek handbags. Jadi lokasi shopping paling best pilihan Ummi adalah ZALORA.

Tips kalau korang nak shooping kat ZALORA just klik search ” women handbags”, jadi kedai beg jer la yang terpapar. Macam-macam pilihan ada, hinggakan penat tangan nak scroll tapi sebab rasa teruja nak shopping teruskan juga. Syok sangat sampai ralit. Macam-macam warna ada dan memang teruja.

Tapi sebabkan Ummi jenis orang yang suka menggayakan warna classic , maka warna pilihan Ummi adalah coklat, hitam , kelabu dan putih. Tengah shooping tu Ummi terbekenan dengan design yang ini. Korang rasa sempoi tak? Simple untuk gaya casual. Okay kan?

Yang ini Ummi paling suka, warna hitam tu.. okay ke korang rasa.. casual, smart dan ruang dia nampak sesuai kalau nak pergi jalan dekat-dekat ni. Apa kata korang?
Ini pula pilihan warna hijau.. lawa jugakan..
Along, suka beg laptop ini .. Ummi pun suka juga..hadoi. Rambang mata ni.

Ehm, korang kalau peminat handbags sama macam Ummi boleh try Klik kat Women Handbags. Serius korang mesti terjebak. Lagi satu ZALORA ini website yang boleh percaya. Dan bestnya ,kualiti begs yang kita terima takkan mengecewakan. Jadi memang tak ragu-ragu nak beli online.

Masa penghantaran:

Kalau area Kl/Johor dan Penang  ambil masa 1-3 hari.

Lain-lain negeri sekurangnya 1-4 hari .

Dan bagi Sarawak,Sabah dan Brunei ambil masa 3-5 hari.

Bayaran?

Ada handbags yang boleh bayar atas terms “cash on delivery”, ini lagi mudah. Jadi pandai-pandai cari barang dan juga baca betul-betul terms and conditions.Korang kalau terjebak sama shopping tu, nanti #Zaloramy okay. Ootd la sikit.Okaylah.. tolong komen yang Ummi suka ini, mana satu pilihan korang juga untuk kegunaan Ummi. Tq yer  sayang korang. Bye

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge