• Review

    Handbags owh handbags, seru jer la dekat ZALORA.

    Bismillahirrahmanirrahim..buat apa tu? Hehehe hari ini Ummi ada tugas luar, jadi sebab tugas tu di Port Dicksons maka terus balik rumah lepas balik dari sana. Sambil duduk baring dan berehat terpikir nak cari hansbags baru. Yer la, lama juga tak shopping handbags ni. Ummi kalau nak mencari kat shopping mall rasa tak berbaloi, dah penat satu hal dengan anak-anak lagi.. adoi la, mana nak kelek anak mana mata nak belek handbags. Jadi lokasi shopping paling best pilihan Ummi adalah ZALORA. Tips kalau korang nak shooping kat ZALORA just klik search ” women handbags”, jadi kedai beg jer la yang terpapar. Macam-macam pilihan ada, hinggakan penat tangan nak scroll tapi sebab…

  • Review

    Surya Malaysia Di Pameran Health Week Bersama Watsons Malaysia

    Bismillahirrahmanirrahim, biasakan diri dengan memulakan sesuatu dengan menyebut nama Allah swt. Dan Ummi nak semua yang baca blog Ummi sentiasa dalam rahmat Allah wt dan berada dalam keadaan dada rasa lapang seluas  taman  dan tasik yang terbentang luas. Ehm, nak tanya apakah yang korang minum untuk detox? Buat sendiri? Bagus . Tapi Ummi dengan kekangan masa Ummi minum ACV. Apa dia ACV? Acv tu Apple Cider Vinegar. Ummi pun nak ajak korang ke Surya Malaysia Di Pameran Health Week di Sunway Velocity Mall, Cheras, kita sama-sama rasa dah ambil tahu tentang ACV dan produk daripada Surya Malaysia. 5 Manfaat dan Khasiat ACV keluaran Surya MALAYSIA. 1) Membantu pencernaan – minum ACV…