Shopee Online Berhantu , shopping tak ingat dunia bila macam-macam ada!

ONLINE SALES MALAYSIA

Hi , uols dah nak puasa.. pejam celik pejam celik sat jer kan. Uols suka shopping kat mana? Pergi mall atau shopping online lebih kerap? Ehm, Ummi pun tengah mencari juga keperluan nak beraya ni.. cuma dok pikir kalau nak pergi membeli makan masa dan.juga bazir duit minyak. Eh, tu belum kudrat kan.. Dalam dok list out nak beli barang, ada kawan suggest try cari di Shopee Online.

Yang menarik harga disini ada pelbagai harga. Daripada barang ratusan ringgit sehinggalah barang yang bernilai RM2.00. Serius window  shopping di Shopee Online ini berhantu.

Shopee Online -bukan Sekadar Cuci Mata

Mulanya saja jalan-jalan cuti mata. Bak kata orang, window shopping gitu.. Hehehe ! Tapi!! hahahah ini namanya dah terlajak window ,mula la terjumpa..lepas tu ter “klik” dan terbeli. Haish.. SHOPEE Online  ini berhantu weh👻👻👻👻👻..hahaha mana tak berhantu semua murah weh!

Banyak gila barang yang dijual kat website ni. Daripada baju sampai lah ke make up dan lain-lain barangan. Kiranya semua ada lah..serius teruja sangat nak shopping kat sini. Yang best ada rezeki best, seller bagi diskaun banyak oooo..

ONLINE SALES MALAYSIA
Shopping Raya di Shopee Online memang berhantu. Semua barang ada, sales pulak sampai 90%

Daripada nak membeli 1 barang terus terklik banyak barang. Yang best sini banyak gila sales. Tambahan nak raya dah dekat shopee buat sales Raya “Cahaya Raya Bersama Shopee”…fuh tengok diskaun price sampai 90% , berpinar mata weh! Tapi yang best promotion raya ini sampai 30 Jun , boleh pilih slow-slow.. heheheh thank you Shopee.

website shopping online
Semua benda dari saiz kecik hingga ke besar ada. One stop centre gitu, bila shopping kat Shopee Online Nih!

Mula-mula tengok jam, berkenan satu…terus Klik Bags pula…heheh niat nak cari yang sesuai untuk raya. Simple-simple sudah! Kira mudah la nak letak pampers dan make up… Bila dah klik Jer..weh! Menangis mak! hahahahah , semua lawa-lawa, sambil usha kat web tu, duk tenyeh mata…rambang mata nak pilih, semua seller jual harga murah dan lawa..Adeh! Tergugat iman di dada aih!

Shopee Online berjaya pengaruhi diri untuk beli ..jangan jelous ada beg baru..

Dah dalam banyak-banyak barang yang dok usha, terbeli la 1 set beg tangan. heheh orang pompuan kan! Ergghhh ada jer yang ternya…korang jangan tak percaya ini bukan ilusi semata-mata tau! Serius beg kat sini lawa-lawa tau…

Okay jom mulakan sesi membeli-belah sempena Hari Raya untuk kita sekeluarga. Boleh juga belikan surprise untuk mak dan ayah. Senang kut dihujung jari jer, tup-tup nanti posmen hantar jer kat rumah mak kita. Mesti mak teruja tau! Yer la, alang-alang nak shopping kalau dapat gembirakan yang tersayang lagi best kan? Setuju ?
Cara belian di Shopee Online :
Pilihan barang yang kita suka. Pilih warna pilihan .
Lepas dah pilih warna , jngan lupa pilih berapa kuantiti kita nak.. Jadi nanti akan terus keluar total harga. Serius mudah.

Pilih cara bayaran samada nak gunakan ATM atau Online Banking. Ummi guna online banking jer mudah , sebab tekan-tekan jer, anti dah dapat barang. Tak perlu kos minyak dan sebagainya.
maybank 2u
Ummi pilih untuk menggunakan Maybank 2U.
Tekan Pay Now -Nanti akan redirect ke pembayaran.
Shopee Online
Lancar jer belian kat Shopee Online. Tekan-tekan siap. Lepas ah masukkan tag number, klik comfirm. Tadaaaa….siap..mudah kan? Guna Shopee Online Je

Pengalaman Shopping Di Shopee Online

Ummi tak sabar nak cuba handbeg baru nih. Jarang beli handbeg, tapi sekali dah dok usha kat Shopee ini jadi terberkenan dan jatuh cinta. Serius keterujaan itu melampaui batas. Tapi nak cerita, Apps Shopee ini memang laju jer. Tak menyesal guna, jimat masa sunguh. Dah tak pening kepala nak shopping..hahaha anak-anak Ummi korang dah boleh relax k, sebab Shopee dah mudahkan urusan Ummi..hahaha kalau tidak semua orang kena berangkut dan menunggu Ummi pilih barang di shopping mall. Kini tak lagi dengan Shopee Online.

Uols dah boleh hopping raya tau! Ini link untuk nak shopping raya.  http://cahayaraya.shopee.com.my/

Nak mudah , Install jer   Aplikasi Shopee secara PERCUMA di Google Play dan App Store! Boleh layari www.shopee.com.my untuk maklumat lanjut. Korang boleh juga join contest di Sosial Media Shopee TAU..
Follow IG : Shopee_My
Facebook:  ShopeeMY
Jangan ketinggallan Start hari ini sampai 30 JUN ADA PROMO Cahaya Raya Shopee.. 90 % tuu..Klik jer website tau. Serius nanti web berhantu ini akan hantu anda..hahahaha.. klik jangan tak klik.. hujung jari jer.. Selamat bershopping di Shopee Online.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge