Review,  Review/Isu

Cara Rawat Rambut Gugur dan Hilangkan Kelemumur Dengan Mudah Dan Pantas

Ramai orang bukan sahaja wanita tapi juga lelaki ada masalah rambut gugur dan gatal kulit kepala. Namun begitu , berapa ramai yang masih bertahan menggunakan shampoo biasa yang ada dipasaran? Asyik bertukar shampoo, tapi masalah tidak juga selesai. Dah guna pelbagai cara rawat rambut gugur!!

Apa pandangan orang sekeliling anda bila anda alami Rambut Gugur Dan Jarang dan anda hadapi….

Masalah Kepala Makin Botak?
Masalah Gatal Kepala? Masalah Kelemumur?
Rambut Kusut Dan Pecah?
Rambut Beruban?
Semakin Hari Semakin Botak?
Masalah Kudis Di Kepala?
Asyik bertukar shampoo, tapi masalah tidak juga selesai. Dah guna pelbagai cara rawat rambut gugur!! Setuju ? Ummi ingin sangat berkongsi  manfaat menggunakan shampoo soya kepada lebih ramai orang di luar sana, terutama kita para wanita. Kenapa wanita? Nak tau? Sebab kita wanita ini, mainkan banyak peranan sebagai isteri , ibu dan juga anak. Perkara pertama yang tidak dpaat lari daripada tugas seorang wanita mestilah memasak.
Dan apa yang berlaku adalah, rambut gugur jatuh pada makanan ketika masak! Betulkan? Agaknya bila keluarga kita nampak rambut di pinggan atau lebih menyedihkan ada dalam nasi dan lauk apa perasaan mereka? Ummi tak nak bagi jawapan , tapi Ummi pasti saudari yang sedang membaca ada jawapannya.Tunduk sejenak , pejam mata dan pikirkan.
cara rawat rambut gugur
Pejamkan mata, tunduk dan pikirkan …sampai bila agaknya rambut aku nak gugur… botak ke kepala aku nanti… bisik dalam hati… Aku mesti cari jalan nak selesaikan…Ya , betol Tyzara Shampoo Soya Insyaallah mungkin jalannya. Aku mesti cuba…. (baca dalam hati , macam berbisik…)

Cara Rawat Rambut Gugur  “MUDAH, MURAH & SANGAT BERKESAN”   Dengan Shampoo Soya!

Hanya Semudah Shampoo 2 Kali Sehari, Masalah Rambut Gugur, Gatal, Kelemumur  Boleh HILANG Sepantas 7 Hari.

Shampoo Soya adalah satu-satunya jenama keluaran Malaysia yang betul-betul membantu anda menyelesaikan pelbagai masalah rambut dan kulit kepala. Ini adalah cara rawat rambut gugur paling BERKESAN.

“Shampoo Soya tidak banyak buih dan merawat dengan pantas”

“TyzaraAD”

Hantar Ke

012-4430338

Biarpun bertudung, orang tak nampak katanya tapi en.abg nampak. Segan tau bila rambut makin lama makin sikit ni. Kan ramai kata rambut tu umpama mahkota bagi wanita. Ececehh. Hehe. En.abg mungkin faham dan tak kisah masalah yang me hadapi ni tapi diri me sendiri yang tak yakin. Kat lantai rumah memang bersepahlah rambut me. Bila sapu je mesti banyak yeng melekat kat penyapu tu. Bangun tidur pandang bantal mesti ada yang gugur. Duduk tengok tv pegang rambut kejap tengok tangan mesti ada yang terselit. Setakat 1 2 helai me pun tak hairan.

Ni kalau banyak memang menangis la. Alhamdulillah. Seminggu pertama pakai Tyzara Shampoo ni memang nampak kesannya. Selalunya selepas mandi tu memang akan ada segumpal rambut yang gugur tapi dah pakai ni kurang sikit jumlahnya. Tipulah pula kalau me kata memang langsung takde rambut gugur lepas seminggu pakai tu kan.

Ni masuk minggu ketiga pakai, alhamdulillah sangat. Terima kasih kat kawan tu sebab kenalkan shampoo ni. Boleh kata sebelum pakai shampoo ni ada 10 helai rambut gugur (sebenarnya lagi banyak) tiap kali selepas mandi ni dah kurang jadi 4 helai selepas amalkan shampoo ni. Kira macam tu la perbandingannya. Hehe. Lantai bilik mandi pun bersih dari serangan rambut gugur ni. [/otw_shortcode_info_box] – Rambut Gugur Lepas Bersalin – Munirah Izzan

Bila Kesan Awal Boleh DirasaiUntuk Selesai Masalah Rambut Gugur? 

Tindakbalas setiap individu adalah berbeza-beza. Tetapi yang pasti  anda akan rasa kesannya serta-merta selepas 2x shampoo rambut dan aplikasikan Serum Tyzara pada rambut atau kulit kepala. Ini adalah cara rawat rambut gugur yang paling mudah dan BERKESAN.

Adakah Barang Dijamin Sampai Selepas Dibayar?

Semestinya! ΚΑΜΙ ΑDΑLΑΗ  Ѕеrvіѕ 5 bіntаng untuk сuѕtоmеrѕ kаmі. Ρаntаѕ Fаѕt Rеѕроn tаnра реrlu mеnunggu lаmа. Βаrаng dіјаmіn ѕаmраі kе tаngаn аndа.

Penghantaran akan dijalankan setiap hari Isnin hingga Jumaat. Kami menggunakan perkhidmatan PosLaju.

Barang anda dijamin sampai dalam masa 1-3 hari selepas ia dipos. Tetapi biasanya belian hari ini kami akan poskan hari ini juga dan esok barang akan selamat sampai di depan pintu rumah anda.

Bagaimana Cara Mahu Order/ Tempah?

hair loss
Trusted Seller Shampoo Tyzara – Merawat Rambut gugur dan selesaikan masalah kelemumur.

“Shampoo Soya tidak banyak buih dan merawat dengan pantas”

“TyzaraAD”

Hantar Ke

012-4430338

telegram.me/shampoosoya

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge