NUKILAN DI ATAS MOTOR

Nukilan di atas motor

Berblog ini passion okay.hahaha uols rtahu tak bila.masa Ummi update blog?

Pagi : Ambil masa lebih kurang 1 jam atas motor. 15 minit baca yassin dan seterusnya update blog dalam 30 minit. Sampai jer area Sg Besi biasa dah siap tulis. Owh ya perjalanan Ummi dari Semenyih

1472206904583
Petang : Atas motor juga. Masa balik kerja. Ini kadang-kadang. Sebab jika cuaca panas, tak selesa. Pagi paling selesa menulis.

Kenapa i tak tulis di malam hari?Malam memang tak sempat nak menulis. Balik rumah terus rushing masak, bagi anak makan dan hantar anak kelas malam. Rutin yang sama setiap minggu. Cuma hari Rabu relax sebab anak tak ada kelas.

Kenapa nak tulis juga blog ini?
Eh..nama pun suka kan. So hendak seribu daya, tak hendak seribu dalih.

Okaylah..dah nak sampai rumah.

Comments

    1. Post
      Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge