• Kursus Membina Blog
    KBBA9

    KELAS BELAJAR BUAT BLOG

    Ramai orang suka menulis. Tapi kadang-kadang penulisan yang bermakna sekalipun, tanpa guru dan tanpa channel yang baik, pasti tidak membawa kemana. Begitu juga dengan Ummi sendiri. Menulis dari 2011 di blog, sekadar sebagai satu passion dan diari. Tanpa guru pada masa tu, mulalah carca merba. Ingat lagi Ummi bermula sebagai blogger menggunakan blogspot www.kakchiknanie.blogspot.com dah tu tukar lagi kepada www.umminoorainiali.blogspot.com. Kisahnya nak buat UMMINANI.COM , tapi sebab tak ada guru maka, beli domain dan simpan. Haahaahaaa gelak besaq weiii pasal bodohnya aku..!! Ha…tu la namanya bodoh bila tak berguru. Nak nama blog di tempatkan di muka pertama google, menulis pun…